Tak po GESu další rána. Zbývá AME a Švagerka, u něho jsem naštěstí sehnal vše, co jsem zrovna potřeboval. A příjemná paní, na rozdíl tech supernasranejch podavačů hradeckýho GME. Pak jsem se dozvědel, že se snad stěhují někam do prostor na Ulricháči s menším nájmem. Mám známýho v Elvia Pro (taky v Atriu) a ten mě prásknul kolik platí ročně a docela šok, mělo to 6 nul. To se snad na Soňáckým sortimentu dá vydělat, ale na součástkách
Tak nám zrušili GME
Moderátor: Moderátoři
Tak nám zrušili GME
Tak po GESu další rána. Zbývá AME a Švagerka, u něho jsem naštěstí sehnal vše, co jsem zrovna potřeboval. A příjemná paní, na rozdíl tech supernasranejch podavačů hradeckýho GME. Pak jsem se dozvědel, že se snad stěhují někam do prostor na Ulricháči s menším nájmem. Mám známýho v Elvia Pro (taky v Atriu) a ten mě prásknul kolik platí ročně a docela šok, mělo to 6 nul. To se snad na Soňáckým sortimentu dá vydělat, ale na součástkách
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
V GM když jsem byl připravený a předem si napsal skladová čísla, nebo si je našel před nákupem u nich na stránkách, tak jsem byl s rychlostí obsluhy spokojen. Bohužel většina zákazníků přede mnou ani pořádně nevěděli co chtějí a jak se to jmenuje a obsluha nebyla schopná se jich pořádně zeptat co vlastně chtějí.
- Philip_Fry
Jinak Ulricháč je cca deset minut pěšky od Atria, s parkováním jsem nikdy neměl problém, v přilehlých ulicích bývá míst dost, akorát je to placené... Zas tak zle bych to neviděl, tak už jen ti prodavači no... Ale v pátek tam byl jeden novej, toho jsem ještě neviděl, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet
- Philip_Fry
- monterjirka
Každopádně negativní zkušenosti s obsluhou můžu potvrdit i z Brna
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Philip_Fry