Předzesilovač TV-T trubkový 30dB LA 0025

Zkušenosti a problémy s příjmem analogových i digiálních signálů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

Předzesilovač TV-T trubkový 30dB LA 0025

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . S příchozími problémy s LTE a opětnou reorganizační změnou anténních systémů - po digi , se zvýšil v mém okolí výskyt problémů s výše uvedeným typem zesu . Dostal jsem jeden nefunkční k prohlédnutí . Byl bych rád , kdyby se někdo s dalšími zkušenostmi pochlubil . A kdyby někdo odhalil polovodičové vybavení bázmeku . Potom bych se snažil vykreslit nějaké schema . Jestli někde leží , sem s ním .
Přílohy
IMG_0838.JPG
(80.79 KiB) Staženo 312 x
IMG_0839.JPG
(87.03 KiB) Staženo 296 x
IMG_0840.JPG
(113 KiB) Staženo 280 x
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
ZVUK2000

#3 Příspěvek od ZVUK2000 »

Není ta 317l lineární stabilizátor?
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Předpokládám , že ano , na těch 5V a co ještě druhý trand ...
monterjirka

#5 Příspěvek od monterjirka »

30 dB je hodně, tam bych mě strach, že s tím budou problémy nejen při přemodulování silných signálem, ale i při nevhodné vstupní nebo výstupní impedanci může mít sklony k zakmitávání, což nemusel být velký problém u analogu, ale digitál to zboří dokonale
Hill
Administrátor

#6 Příspěvek od Hill »

BOBOBO píše:...S příchozími problémy s LTE a opětnou reorganizační změnou anténních systémů - po digi, se zvýšil v mém okolí výskyt problémů s výše uvedeným typem zesu. Dostal jsem jeden nefunkční k prohlédnutí...

Neříkal bych mu nefunkční, obvykle stále funkční je, ale se 30 dB zisku nezvládá silné blízké signály nad a pod TV pásmem a vymaže všechno.
BOBOBO

#7 Příspěvek od BOBOBO »

Bohužel jste se přátelé opět dostali jinam . Píši , že jsou nahrazeny novými kusy a ty že fungují ..... Takže kdo ví co je to za tu druhou polovodičovou součástku za určeným vstupním trandem ? Kdo získává premii ? Děkuji
KUBO

#8 Příspěvek od KUBO »

Problém je v tom, že pod tým označením sa dá nájsť aj dioda.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Ale mimo diody jsi našel co ? Na diodu to má dost nožiček ...
KUBO

#10 Příspěvek od KUBO »

BOBOBO píše:Ale mimo diody jsi našel co ?

Večer tu bolo o 3 príspevkov viac, asi zaúradovala vyššia moc.

Bolo tu toto:
http://kazus.ru/datasheets/smd/go/?query=2H3

http://www.datasheets360.com/pdf/4839683522958805111

Ale to je resetovací alebo zálohovací obvod a má iba 5 pinov. Tak ten tam nebude určite.
Pozdravuje Vás Martin
Killroy
Moderátor

#11 Příspěvek od Killroy »

Ten příspěvek jsem vložil a poté i smazal já. Po tvojí správné připomínce, že to nebude ono, jsem napsal, že jsem se unáhlil a že to smažu. Stalo se.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
BIDLO

#12 Příspěvek od BIDLO »

Bobo má můj velký obdiv. Instalovat a vůbec řešit v dnešní době tuhle zesilovací šílenost, navíc i se zesílením až do K69, chce velkou odvahu, řekl bych že je to spíš sebevražda. Jsem zvědav jak dlouho vzhledem k neustále se rozšiřujícímu LTE ty "nové" kusy budou fungovat.
BOBOBO

#13 Příspěvek od BOBOBO »

Bohužel , bidlo , měl by jsi vrátit školné . Nerozumíš psanému textu , nebo ještě hůře , nečteš řádně celé vlákno a odpovídáš nesmyslně . Kolem mne došlo k zarušení signálu pozemní TV durch LTE . Takže jsem s postiženými mluvil , jak již v práci , tak v hospodě . No a jeden abonent mi řekl , že mimo další měnil tento zes již za třetí kus . První zreklamoval , a tento další už nechal tak a jede na třetí . Inu jsou i tací , ale TO zde neřešíme . Já jsem ten jemu nejdoucí dostal proto , že se o mně ví , že se v podobných věcech vrtám . A tak jsem milý předzes rozdělal a než se do něj blíže zahledím , tak jsem si chtěl sehnat info o součástkách . Ale toto mám ve zkrácené verzi v úvodu . Takže , jestli máš info o součástce 2H3 , tak ho sem napiš a já ti poděkuji , ale jinak pláčeš blbě a na blbém hrobě .
KUBO

#14 Příspěvek od KUBO »

Nebude ten 2H3 niečo podobné tomu
Pozdravuje Vás Martin
KUBO

#15 Příspěvek od KUBO »

Asi som to našiel. ABA-52563
Pozdravuje Vás Martin
Odpovědět

Zpět na „Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších“