Sháním: výroba distanční podložky na soustruhu (Brno)

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
romanzbrna

Sháním: výroba distanční podložky na soustruhu (Brno)

#1 Příspěvek od romanzbrna »

Zdravím,
potřeboval bych vyrobit na soustruhu podložku, která bude hluboká 7mm, vnitřní díra 5mm a celkový vnější rozměr 10mm. Matroš je celkem jedno, nějakej ten silon či železo... Potřebuju podložit brousící kotouček k mé brusce, kterej má větší díru, jako upínací osa. Nic mi tam zatím nepasuje přesně a jen sebemenší vůle mi dělá neplechu v podobě vibrací. Rozměry jsou přesně. Pokud možno z Brna. Nějakej úplatek třeba na pivko samozřejmě dám :)
Díky za pomoc
Přílohy
Bez názvu.jpg
(61.84 KiB) Staženo 126 x
mtajovsky

#2 Příspěvek od mtajovsky »

Podle rozměrů jde o malý kotouč. Jsou i možná náhradní řešení, než bude k dispozici přesná vložka.

Například těsně namotat na hřídel pásku až na průměr 10 mm. Nebo použít gumovou vložku, to jsem měl sám použito. Gumová vložka se stlačí v axiálním směru, tím se roztlačí do mezery a celkem dobře centruje kotouč.
jova1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jova1 »

Když se nikdo nenajde, tak za poštovný ti to vytočím.
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Kup si v Gesu distanční sloupek plastový a uřízni si délku jakou potřebuješ. Nevýhodou je to, že si jej musíš objednat (mají je jen na centrálním skladu).
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
romanzbrna

#5 Příspěvek od romanzbrna »

super, díky!!
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“