Sháním schema zdroje YP2632T z TV LG (ukončeno)

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Cowley

Sháním schema zdroje YP2632T z TV LG (ukončeno)

#1 Příspěvek od Cowley »

Dobrý den.
Sháním schema zdroje YP2632T (YUYANG TELECOM CO., LTD.) z TV LG26LX2R-ZE.
Deska zdroje je verze 05.02.16. REV: A.2.
Děkuji za pomoc a případné odkazy.

EDIT (9.2.2016): Zdroj je funkční a TV taky. Schema jsem nesehnal, ale ověřila se vazba zdroje na vlastní TV, +5VStandBy napájecí větev krmí základní desku TV, po vyvolání aktivace TV se posílá ze základní desky TV na pin ON/OFF +5V, které přes Optron aktivuje v primární části 12V do silového relé. Přes jeho kontakty se nastartuje větší část zdroje a spustí se napájení do ostatních napájecích větví +33V, 24V, 12V, 6V atd.
Naposledy upravil(a) Cowley dne 09 úno 2016, 20:38, celkem upraveno 1 x.
cabernet

#2 Příspěvek od cabernet »

Je na zdroji nieco viditelne vadne, zhorene? Ako sa prejavuje zavada na TV?
Cowley

#3 Příspěvek od Cowley »

Diky za reakci.
Prinesl mi to znamy, ze televize zdechla a nedela nic. Sam si ji rozebral, chvili na to koukal a pak mi prinesl jen ten zdroj. Jeste jsem se na to poradne nedival, nic zhorene tam ale neni. Ani nafouknute kondiky.
Zkouknul jsem "zatim" jen internet, jsou tam k dispozici Repair sady se 14 kondenzatory.
Servisni manual k dane TV, stazeny z Elektrotanyi, schema zdroje neobsahuje. Vyvojovy diagram zavad ale vsemi odpovedmi miri k zavade na zdroji.
Slo mi o to, najit ve schematu treba nejake kontrolni body s hodnotami. Taky se obavam, zda budu schopen bez vlastniho Chassis vygenerovat zpetne ovladani tohoto zdroje. Jsou tam nejaka ON/OFF napeti.
cabernet

#4 Příspěvek od cabernet »

Ja by som sa pokusil vymenit tie elektrolyty.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“