Klasika - genius sw-hf 5005 BT2358
Moderátor: Moderátoři
Klasika - genius sw-hf 5005 BT2358
Myslím tím oprava BT2323 a BT2358 náhradou PT2323 a PT2228 tak, aby to pobral oný mikroprocesor BT1840PA
Jde mi o to, že jsem prvně myslel, že to je pt2323 a vyměnil ho - teď už to hraje, ale nejde regulovat hlastitost - jede to bud na 0 nebo na 100% - no a to je na vině ten BT2328 jenže po čtení všech příspěvků zjištuji, že i kdybych ho vyměnil, tak stejnak nebude fungovat - Teda pokud to někdo takto nerozjel (už je dost, že jsem do toho vrazil pár set korun a ten krám stejnak nepojede ) tak už nevím, jak to rozjet - a je škoda vyhazovat zbytek když funguje a nikdo by neměl na prodej zrovna tuhle část
- serviceman
serviceman píše:Už je tady o tom vlákno, a na konci další tři odkazy.
Děkuji, tohle jsem už četl ale nevím - takže mám rozumět tomu, že když to má stejnou adresu že to bude fungovat ? Zase co se dívám po ruských a rumunských forech tak tam při použití toho pt2358 je potřeba jiný procesor tak nevím.
Peterseal píše:Ja som mal vadny BT2323 a aj ten BT2358 ale u mna sa to prejavovalo tak ze to nehralo vobec, skus to vymenit podla mna to pojde.
Jen nechápu proč to neudělali trochu lepší do kvality - a ty potom jsi to opravoval nebo jiný kus? jinak ten pt2358 jsem objednal, tak potom dám vědět - ale jestli to nepojede tak to už vemu kladivem