Prodám speciální vrtáky určené pro vrtání DPS

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
venca666
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od venca666 »

jjilek píše:1" = 25,4mm, 1/8" = 3,175mm

kleštinu do sklíčidla mám 3mm a jdou tam sami tam zapadnou. to bych musel nějakou karabičku rozbalit, změřit a to se mi nechce.
mtajovsky

#17 Příspěvek od mtajovsky »

Na AliExpress nakupuji s dobrými zkušenostmi. 2x mi nedošlo zboží a peníze se mi vrátily na účet. Platební kartu jsem nijak extra neregistroval, normálně zadám číslo a CVC kód.
kachle

#18 Příspěvek od kachle »

ZdenekHQ píše:Dobrý by bylo uvést otáčky. Tyhle vrtáky potřebují opravdu hodně.

S těmito vrtáčky se běžně vrtá 20000ot./min. 3000ot./min. je hodně málo.
FHonza

#19 Příspěvek od FHonza »

venca666 píše:Nemám, ale mám zkušenosti a nakupováním na ebay. Je to jako sázka do loterie. Zaplatil jsem a zboží neviděl. Na ebay už nikdy!

Ještě se mě nikdy nestalo že by prodejce nevrátil peníze. Pouze jednou, když přišel místo 10ks jeden kus a prodejce chtěl ten jeden kus poslat zpět (šlo o aukci za $0.99) jsem napsal negativní hodnocení. Ihned poté příšla zpráva od prodejce:
Dear friend
I am sorry for the problem . I can refund to you or resend to you . Which one do you like best ? Can you change the netural feedback ? Waiitng your reply . Thank you!

Stačilo napsat aby poslal zbývající kusy a bylo po problému. Jestli si zboží vůbec nedostal, tak si nepoužil "eBay money back guarantee".

ZdenekHQ píše:Dobrý by bylo uvést otáčky. Tyhle vrtáky potřebují opravdu hodně.

Jestli si to dobře pamatuju, tak u karbidových vrtáků je řezná rychlost okolo 30m/min. To je pro 1mm vrták určitě nejmíň 15k ot/min. Rychlost 2k ot/min je hrozně málo. Já používám rychlost kolem 18k ot/min.
Killroy
Moderátor

#20 Příspěvek od Killroy »

Debata o vrtání DPS oddělena a přesunuta sem jako samostatné vlákno.

.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
josek

#21 Příspěvek od josek »

venca666 píše:Nemám, ale mám zkušenosti a nakupováním na ebay. Je to jako sázka do loterie. Zaplatil jsem a zboží neviděl. Na ebay už nikdy!

Zárukou je platba cez PayPall kdekoľvek na internete, nie len na eBay, mám to dlhodobo overené
Navyše nehodlám poskytovať informácie o platobných kartách čínskym firmám vrátane Aliexpres a spol.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#22 Příspěvek od PeteBurns »

Tak to mas ty a tebe podobni smolu, na aliexpresse boli vzdy mensie problemy s reklamaciami, nez na ebayi, tiez dlhodobo overene ;) Plus nevidim jediny dovod davat zarabat nenazranym americkym chamtivcom z ebayu a paypalu, ked aj tak prakticky vsetko ide z Ciny :evil:
josek

#23 Příspěvek od josek »

PeteBurns píše:Tak to mas ty a tebe podobni smolu, na aliexpresse boli vzdy mensie problemy s reklamaciami, nez na ebayi, tiez dlhodobo overene ;) Plus nevidim jediny dovod davat zarabat nenazranym americkym chamtivcom z ebayu a paypalu, ked aj tak prakticky vsetko ide z Ciny :evil:

Naozaj neviem v čom mám smolu, to by si musel objasniť.

Na eBay kupujem veľa vecí napr. z EÚ, USA, samozrejme aj z Číny... Nevidím v tom problém. Je mi jedno, či sa nabalí Číňan alebo Američan. Nakupujem aj napr. z Bangood alebo iných čínskych trhov, ale pokiaľ tam nemusím registrovať platobnú kartu. Jedna registrácia v PayPal mi úplne stačí.
Tak isto nerád platím platobnou kartou cez Internet u obchodníka a to aj na Slovensku.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#24 Příspěvek od PeteBurns »

Ved uz som to v skratke objasnil - mensie problemy pri reklamaciach, nizsie ceny, jednoduchsie dohody s predajcami, okrem toho vobec nie je potrebne kartu registrovat ;) Na ebayi nielen ze sa nabaluju nenazrani amici, uz nevedia, ake poplatky by pytali, ale aj tie ich zaruky ochrany kupujuceho su casto poriadny odrb - ano, dostanes refund, ak posles tovar nazad, postovne by mal zaplatit predavajuci, no ten oznami, ze to nevie zariadit - takze vysledok je taky, ze nazad sa to na vlastne naklady posielat neoplati, kedze 🤐 vyzaduju tracking number, cize postovne vyjde casto viac, nez je hodnota samotneho tovaru, takze cele to nakoniec dopadne tak, ze ziadny refund sa nekona, kedze si tovar neodoslal nazad a 🤐 si pekne rozdelia peniaze, ktore si vobec nezasluzia :evil: A kedze je prakticky vsetok tovar z Ciny, pravdepodobnost odrbov je vsade rovnako vysoka, no na aliexpresse sa mi toto nestalo jediny raz, vzdy bez akehokolvek problemu vratili peniaze a tovar som odosielat nazad nemusel, raz sme sa dohodli na vrateni casti sumy, kedze ten problem bol riesitelny - ja osobne uz na ebayi nekupujem nic, ak nemusim, nebudem predsa platit tam, kde nie som spokojny a existuju lepsi ;)
josek

#25 Příspěvek od josek »

Z tvojho vysvetlenia vyplýva iba toľko, že si hyperalergický na Američanov a že máš radšej Číňanov :wink: .

Ale myslím že tu zbytočne polemizujeme, naše príspevky sú OT
venca666
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od venca666 »

FHonza píše:jsem je kupoval , výrobce je údajně také uniontool. Běžná cena, při troše štěstí se dá narazit na aukci a koupit je za polovičku.

Na fotce od venca666 jsou zkombinované dvě různé sady, jedna s dříkem Ø3mm, druhá s Ø1/8" . Je na to potřeba dát pozor v případě, že člověk nevlastní kleštiny obou průměrů.

Vrtání "v ruce" alespoň mě nešlo, vždy je nutné vytáhnout stojan.
mtajovsky

#27 Příspěvek od mtajovsky »

Bohužel, na AliExpress nejsou některé věci k dispozici, například toto.
kachle

#28 Příspěvek od kachle »

Hlavně, že máš zbytek, né. A vo to jde.
venca666
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od venca666 »

Na fotce od venca666 jsou zkombinované dvě různé sady, jedna s dříkem Ø3mm, druhá s Ø1/8" . Je na to potřeba dát pozor v případě, že člověk nevlastní kleštiny obou průměrů.

Vrtání "v ruce" alespoň mě nešlo, vždy je nutné vytáhnout stojan.[/quote]

JJ
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“