Příjem programů které se kostičkují poraďte ...
Moderátor: Moderátoři
Příjem programů které se kostičkují poraďte ...
Jedná se o programy FANDA , TELKA atd... Zbytek jde dobře ČT , NOVA , MAX atd... Vysílač je z Ostravy . Majitel nechce investovat do antén peníze .
Když tak mrzlo a bylo - 10 tak fungovaly i ty programy teď jen zase kostičky , nepomohl by nějaký zesilovač dát si domů mezi STA a televizí ?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22 píše:Tak to potom možná nebyla ta správná firma :(
Říkali že by tam museli přidat nějakou anténu a stálo by to 5000 a to již majitel nechce investovat ... :(
Tož se ptám jestli by nepomohl nějaký zesilovač ?
Ono selektivně zesílit jen 45. kanál tak, abys nehrábl na ostatní, to asi ani dost dobře nejde. Sestava ve smyslu Rozbočovač k.45/Rest+ pásmový zesilovač k45+ slučovač k45/Rest by snad ani nefungovala.
jirys píše:Michal22 píše:No ale víš jistě, že je to kostičkování slabým signálem?
Nevím to přesně ale myslím si že jo ...
Ozvi se mi přes PM, jsem z Ostravy a rád se na ten váš "bastl" s názvem STA podívám! A dej do placu název té firmy, která si za instalaci filtru LTE naúčtovala trojku! Ta mě FAKT ZAJÍMÁ!!!!!!!!!!!!!!