LCD Sharp LC32SD1EA, vyvolání "DTV menu"

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
macmanCZ

LCD Sharp LC32SD1EA, vyvolání "DTV menu"

#1 Příspěvek od macmanCZ »

Mám tady tuto TV s běžnou chybou "Chybí databáze", která lze odstranit novou instalací a naladěním kanálů.. Problém je, že tato TV má dvě nezávislá menu.. Jedno je klasické menu TV a druhé je takzvané Digital TV menu pro vestavěný DVB-T modul..

Pointa je ta, že nemám DO a na žádném univerzálu se mi nepodařilo to DTV menu vyvolat.. Ani náhradní univerzální DO pro Sharp TV ho neumí..

Není nějaký fígl, jak se do něj dostat?? Nebo co zkoušel na univerzálu, aby komunikoval s tím DVB-T modulem??

Popřípadě nemáte někdo přesný model originálního DO??

Díky moc

macman
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

A nie je to ako u inych TV, ze musis prepnut vstup na DTV?
macmanCZ

#3 Příspěvek od macmanCZ »

Ano, ale i když mám vstup DTV a tím pádem hlášku "chybí databáze", tak tlačítko menu vyvolá menu TV.. Opravdu na ovladači dle návodu je druhé tlačítko na DTV menu...
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Aha, tak na taketo pripady je dobre Logitech Harmony alebo podobne univerzalne DO programovatelne z PC.
macmanCZ

#5 Příspěvek od macmanCZ »

Něco podobného mám.. Je to sice trošku historický ovladač Harman/Kardon Take Control TC1000 s Windows CE, ale do toho už asi žádné novější soubory neseženu..

Tu TV jsem dostal a asi s ní někoho z rodiny obdaruju, takže kupovat programovatelný ovladač je nesmysl.. Naštěstí jsem našel obrázek originálního ovladače s čitelným typem a objednal z Ebay..

Obrázek

macman
pocitujlasku

#6 Příspěvek od pocitujlasku »

podla popisu by toto mal byt original DO http://www.petrkawa.cz/dalkove-ovladace ... -lcd-i400/
No vidis, a tak si sa bal
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“