Tak, od soboty
Moderátor: Moderátoři
Tak, od soboty
http://auto.idnes.cz/reflexni-prvky-na- ... tomoto_fdv
hmm, asi rozšířím nabídku našeho e-shopu, může to být výnosný artikl - až se trh nasytí
Občas chodím do svého rodiště na pívo, už cca 3 roky.
V zimě jedu busem, ale v létě si ty tři kiláky klidně šlápnu. Ale vždy se nasoukám do reflexní vesty. Anžto jako řidič vím, jak jde chodec v noci blbě vidět, hlavně když je ve tmavém a šofér musí přepnout na potkávačky.
Jednou jsem takhle málem přejel myslivce, který se za zatáčkou v lihovém opojení motal i se psem kus od krajnice. Nepříjemné
Ale myslím, že nebude dlouho trvat a zákon o provozu na pozemních komunikacích se bude zase měnit. Stačí se podívat, kolik blbců jezdí za mlhy nebo deště jen s denním svícením...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- monterjirka
Za mnou HOVADO, co mi oslňuje svícením do zrcátek, proti mě druhé HOVADO, které buď svítilo dálkovými, nebo mělo na svém autě totálně rozkurvená světla.
A do toho chodec v tmavém jednobarevném oblečení a byl vidět opravdu na poslední chvíli.
A teď jde o to, koho potrestat. Toho chodce, co vypadal na silnici velmi nenápadně, nebo ty HOVADA, co mě oslnili a způsobili, že jsem chodce viděl až pár metrů před autem!
Tak ti rozumnější si berou vestu, není to nic proti ničemu a dobré věci to pomůže.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...