OVP CTV28HD11A 100Hz

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
andyP

#16 Příspěvek od andyP »

a co tam moze byt este namiesto tej TDA8177F ?
andyP

#19 Příspěvek od andyP »

keby nieco,telka uz ide vsetko okej,akurat dam este novy pozistor a asi tu silnejsiu poistku.
andyP

#20 Příspěvek od andyP »

ano bol to ten tda 8354,trochu ma zmiatol ten typ suciastky,ale ide:)moc do TV nerobim,len z nudy ale keby niekto poreboval pomoct s Playstation 2 a psp,tak v tom sa rozumiem dost dobre,pracujem v servise(PS2) sony uz 3.5 roka
janik20

#21 Příspěvek od janik20 »

Andy raddes to fakt radsej poskladaj a zver to niakemu servisakovi,mas chabe skusenosti s opravou tvp :D Ked nevies co je vertikal,RGB a horizontal.Narobis este viacej chzb ako je povodna a taysie sa to potom opravuje a ta vysledna cena je tiez potom zaujimava.OVP tvp su najjednoduchsie tvp na opravu je k tomu vsetko :D
andyP

#22 Příspěvek od andyP »

cital si to pred tebou co som pisal??telka uz ide,naco to tam mam teraz davat???? :?:
tibi

#23 Příspěvek od tibi »

tak ti gratulujem za najdenu chybu. vies a neber si tie slova k srdcu co ti pisali niektory ale zial mali pravdu a chceli ti len pomoct.tazko poradit niekomu kto sa moc nevyzna v tv primacoch.staci nepozornost ci neisty krok a vsetko je v haji,este aj to co nebolo...
andyP

#24 Příspěvek od andyP »

dakujem:)jasne ja ta chapem ale ja som tu nemal co stratit:),mna to bavy,a nikdy sa nevzdavam ako aj teraz,a nenechavam nic na servisakov,ktory ako poznam beru nekrestanske peniaze,nieje to prva vec ktoru opravujem,kazdy vie z niecoho nieco....
MirekMH

#26 Příspěvek od MirekMH »

kondik píše:andy: Takze aj ty si servisak pre PS2, tajze zato dostavas nekrestanske peniaze ze? Keby som vedel co z teba vylezie, tak na teba se.... z vysoka. Skus si ty spravit opravovnu na zivnost a potom sa budeme bavit.
Člověče,tak to je snad jediná věc,ve který s tebou souhlasím! Akorát nevím,proč tu radíš lidem,kteří o elektrice vědí akorát to,že kope.Myslím,že v dnešní době je potřeba trošku držet výrobní tajemství pod pokličkou a ne hned každýmu automechanikovi vysolit co vyměnit.Servisu zdar!
kybl

#28 Příspěvek od kybl »

kondik píše:Mas pravdu, budem musiet zmenit pristup k tomuto diskusnemu foru. Ako sa vravi "za dobre, dobre necakaj". Tu to plati duplovane.

Asi jsi moc veliký dobrák.Ale musíš trošičku rozpoznávat komu své rady poskytneš a komu ne.Nezlob se,ale v tomto případě je to jasné již od začátku příspěvku....
Roman
jano2

#30 Příspěvek od jano2 »

kondik píše:Je to tak, sam idem proti sebe, ale ako vravim prehodnotim svoj pristup.
Nevzdavaj sa,prehodnot niektorych,nie všetkich,Tvoje prispevki su velmi cenne,viac krat som ich využil.Niektory si to nevedia cenit!
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“