CTV Sony Trinitron KV-2032 US

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ravenman

#31 Příspěvek od ravenman »

Ďakujem za promtnú a cennú radu, jednoznačne najlepšie fórum so skutočnými odborníkmi, ktorých je dnes už málo.

Privzal som do zbierky ďalší novší typ - následovník 2032, KV-2062MR kupováný pravdpodobne v Tuzexe. Jasovo a farebnostne žiari výrazne, preavdepodobne dobrá obrazovka, ale obrazu chýba laicky povedané čistota - je tam akýsi jemný šum po celej obrazovke aj ppri špičkovom signále, H konvergencia sa tiež moc nedá ideálne vyladiť pomocou trimru H STAT, musím zveriť tomu istému pánovi na servis.

https://goo.gl/photos/pJx8N8gj1BDqKjff7
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Habesan »

Ty je opravdu sbíráš?
(To jsem rád, že se naše řady opět rozrostli.)
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
ravenman

#33 Příspěvek od ravenman »

Vyzerá to tak , ináč ma napadlo v tej súvislosti, už sa mi nechce pracne a kvalitne napalovať dévedéčka a sypať ich do drahého dvd plejera a tayo yudeny mi dochádzajú, radšej by som nejaký moderný multimediálny prehrávač s kvalitným buď komponentným (R G B) výstupom alebo aspoň i ked nerád s S Videom, všetko čo som pozeral sú len priemerné stroje s HDMi, DVI a mizerným kompozitom či mizerným obrazovým DACcom . Chcem čo najlepší analogový výstup pre moje moderné aj vintage trinitrony, ponovom už aj qutrinixy . Obraz zo set-top boxov má väšinou RGB scart a obraz je jak víno, chcem niečo podobné s podporou tituliek z usb prípadne sieťou
dred

#34 Příspěvek od dred »

ravenman

#35 Příspěvek od ravenman »

Chlapi, jediná možnosť ako prijímať všetky analogové kanály z káblovky namiesto cirka siedmich, je potreba zakúpiť vhs prehrávač a využívať jeho tuner, pravda?
xsc

#36 Příspěvek od xsc »

Analogové kanály jdou tímto způsobem přijímat. Ale čekal bych, že dneska už kabelovka pojede v DVB-C. Třeba UPC už má v analogu jen pár základních programů.
ravenman

#37 Příspěvek od ravenman »

Pravdu máš,náš poskytovateľ je v tomto hybrid, máme v kábli DVB-C a zároveň aj analogové rádio a televíziu asi z 35 kanálmi ,asi ich to nestojí moc námahy alebo sú tu pre zákazníkov čo majú ešte klasické TV a kvalita obrazu je v analógu obstojná , na starých trinitronoch tuner nevidí ostatné kanály a ja chcem . Kúpim luxusný VHS rekordér SONY SLV-SF90 kôli tuneru a do budúcna možno aj niečo zaznamenám na VHS :wink:
rnbw

#38 Příspěvek od rnbw »

Pripadne mozes aj set-top box od UPC pripojit a budes mat na trinitrone aj digital.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“