Na mojom starom Sony Vaio 7r1m som prepastoval chladiče no medzi chipsetom a chladičom bola taká teplovodiva guma bola už rozpadnuta tak som to očistil a dal pastu. No pri skladaní som zistil že medzi chladičom a chipsetom je asi tak 1mm medzera preto tam dali tu gumu tak som našiel rovnakú teplovodivu gumu v nejakej starej mechanike, no zaujíma ma, či sa má na tú gumu dávať aj pasta lebo na nej nebola.A či vôbec vodi tá guma dostatočne teplo aby sa to neuškvarilo hoci je to intel a tie moc ževraj nehrejú.
Naposledy upravil(a) Dominic dne 23 úno 2016, 13:51, celkem upraveno 1 x.
Mám ešte jeden problém s týmto notebookom v predu ma vypínač na wlan a bluetooth, no a občas aj ked je ten vypínač stalé zapnutý tak sa to samo vypne. Zhasnú aj ledky ktoré signalizujú zapnutú wlan a bluetooth,no v správcovy zariadnení windows wifi kartu vidí no bluetooth počas toho výpadku nie.Tak som teda skúsil vybrať bluetooth kartu no nič sa nemenilo, tak aj wifi kartu a stále nič, ovládače som už tiež všelijaké skúšal no nepomohlo. Nedeje sa to v pravidelných intervaloch niekedy ide 2 hodiny bez vypnutia a niekedy opakovane v pár sekundách sa za sebou vypne.