Upevnění instalačních krabic do zdi
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
Upevnění instalačních krabic do zdi
jednak se mi nechce sádrovat, jednak je to strašná práce co příliš zdržuje stavební práce a potom všechny krabice co jsem zasádroval tak na nich sádra nedrží. Nechce se mi věřit že by v dnešní době nebyla nějaká modernější metoda která sádrování obejde. nějaký tmel ? Na několika místech jsem krabici přidělal hmoždinkou, ale udělat to na všech by bylo příliš zdlouhavé.
Jinak pokud pěnu, tak si koupit nízkoexpandní a díru na krabici taky vyšplíchnout vodou.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A kutilmile - nelituju tě
Sám jsem díry dělal hrncem na vrtacím kladivu. Super práce a asi o jeden řád rychlejší než tu díru bouchat.
Do vody na sádru stačí přidat trochu obyčejné malířské barvy - pak tuhne o poznání pomaleji a máš tedy čas to tam pěkně napatlat, vyrovnat a začistit.
Na sádru si kup ve stavebninách gumovou misku s hranatým dnem. Špachtlí jde sádra ven a ztvrdlý zbytek vypadne sám.
- serviceman
A kutilmile - nelituju tě
Tvrdnutie je dostatočne rýchle,a v pohode zachytí aj silne rozrušenú omietku a vyplní aj veľké diery. Následná pevnosť je vynikajúca. Samozrejmosťou je dobré pozmáčanie diery.