Máte svého stomatologa ?
Moderátor: Moderátoři
rnbw: jo, to mě taky napadlo, přinutit příslušnej gen vyprodukovat třetí zuby, to by bylo něco, ale zubáci by přišli o velkou část kšeftů a zlatej důl...je to těžká doba a pouhých 26 let po revoluci tak co, socík se budoval 42 let a jak dopadl
na vojně (ZVS) mě raz vzali do prádla v ÚVN v Praze 6 Střešovicích, jako špagiho ve službě ošetřili přednostně a zcela zdarma, kupodivu: ty prachy nikde v rozpočtu nechyběly a pojišťovna nebyla trvale v deficitu jako všechny bez výjimky dnes zatímco my jenom platíme a manažeři fasujou pohádkové odměny
kejki píše:p32 píše:Jo, je to zlatej důl a hezky si ho navzájem hlídají. Jak poslanci.jasně, nic na to nepotřebuješ, vrtáky rostou na stromech, cement ve stavebninách stojí stovku. Zvláštní, čím méně lidi o práci druhého vědí, tím je jim jasnější.
Možná by ses divil, co o tom a zdravotnictví vím z ekonomického hlediska. A je mě to jasnější i víc než těm druhým, o kterých píšeš. Je dost nesolidní, když tomu nerozumíš a píšeš jen o těch nákladech ( i když jen v náznaku), ale nepíšeš o těch výnosech (garantovaných).
Představ si, že ti někdo zajistí práci, kterou budeš chtít dělat a takové garantované měsíční zisky, že po pokrytí těch měsíčních nákladů budeš mít plat lepší než poslanec. Šel bys dělat toho pouhého poslance?
A někteří dostanou tu hypotéku a půjčku velmi rychle, stačí říct jen "dobrý den, já jsem zubař".
Pikofarad píše:p32 píše:A někteří dostanou tu hypotéku a půjčku velmi rychle, stačí říct jen "dobrý den, já jsem zubař".
Apríl bude až 1.4.
Tak já jsem to samozřejmě dost zjednodušil, ale pokud jsi někdy dělal v bankovnictví tak rozhoduje dříve, co budeš dělat než jak to budeš dělat.
Jen to, že už je zubař a chce si zařídit novou ordinaci a kolem ní barák, tak je pro banku velmi lukrativní. Jdi tam a řekni třeba "Dobrý den, já jsem zedník." a budou už mít zbytek dne zavřeno, protože nikdo nebude schopen zbytek dne už pracovat.