Nuž čo ťažké peniaze vrazené do PC techniky a do IT pracovníkov skončili zas v
VOLBY NR SK 2016
Moderátor: Moderátoři
VOLBY NR SK 2016
Nuž čo ťažké peniaze vrazené do PC techniky a do IT pracovníkov skončili zas v
- Přílohy
-
Volby.png- Aktuálny stav stránky
- (56.74 KiB) Staženo 117 x
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Uživatelé kašlou na animace, opičárny atd., chtějí znát jen výsledek. Ale při "prezentaci" koukají potentáti spíš na ty opičárny. Katastrofa dnešní doby.
Třeba včera jsem potřeboval udělat nějaké experimenty s jedním audio souborem a stáhnul jsem si aktuální verzi mého oblíbeného Sound Forge. Instalace měla cca 150MB a výsledek byl, že ty nejužitečnější funkce - např. parametrický ekvalizér - zmizely.
Tak jsem se prohrabal v zálohách a našel jsem starou verzi, co umí daleko víc, a instalační soubor má 4MB. A není to downloader, je to přímo instalačka.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tiktak1953
Fico ide konecne dole. Vyborny vysledok dosiahla SaS. KDH sa nedostala do parlamentu.
Zle spravy:
Do parlamentu sa dostali neonacisti. Bude problem zostavit vladu - bud vyrobi Fico nejaky nacisticky zlepenec (SMER+SNS+LSNS) alebo sa spoja vsetci ostatni okrem LSNS. Problem je, ze by tam musela byt SNS.
tiktak1953: Strany, ktore by dokazali urobit poriadok, existuju. Vyborne je, ze sa umiestnili hned na druhom a tretom mieste. Horsie je, ze SMER ma stale vela.
rnbw píše:Na pozeranie priebeznych vysledkov je web https://volbysr.sk Ten funguje.
Súhlasým . Ten síce funguje ale to ucho "priebežné výsledky" sa zobrazilo snáď niekedy po 01:00 hod.
Ale to malo fungovať po 22.30hod ale celkovo boli výsledky opozdené a to priznali.
To to neboli prvé sľuby IT-íčkárov ako im funguje skvele technika
Výsledky volieb ma až tak nezaujímajú ako stále tie isté sľuby ako sú na všetko pripravený.
A kutilmile - nelituju tě