Při spuštěném netu - Chrome a zároveň TV - karta Leadek DTV1000S naskočí modrá obrazovka s něčím jako "Shut down ochrana vypnutím bla bla.." Víc nestihnu. Dělalo to už někdy dřív, teď jsou W7 po přeinstalaci a udělalo to 2x. XP to nikdy neudělali. PC zas sám naběhne, normální start, obnovení Chrome. Tak teď čtu, že je ta potvora jen pro XP a Visty, sakra, jsem pako - no, musel jsem jít hledat krabici. Ale že to vydrží běhat třeba pár dní. To abych vyhodil, či najít jiný soft? Druhý dongle do usb je taky jen po visty. Na netu v diskusích se vše točí kolem toho, že Leadek nefunguje v 7 vůbec nebo blbě. Mně OK, ale padá. Co se tam nesnáší? Hardware?
Karty do PC se už vlastně nedělají, už jsem vyhodil analogovou a teď zas tuhle. Zas.... pokrok. A tomu usb moc nevěřím, logicky toho tolik neumí
No jestli to udělá opravdu jenom když používáš TV kartu, tak může být problém v ní. Otázka je, jestli to jsou blbý ovladače, nebo aplikace. Osobně mám taky Leadteka, ale nepoužívám tu jejich aplikaci, ale Media Center z W7.
Víc se dá zjistit, když se zruší v systém/rozšířené/spuštění a zotavení automatický restart. Většinou se i tak člověk moc nedozví, je to klasická modrá smrt, win7 ale ještě vypisují driver, na kterém to padne (pokud to není přímo jádro). Jinak je to divné, drivery pro Visty běhají ve většině případů i pod Win7, samotná aplikace by zas neměla způsobit modrou smrt.
Nejde zjistit, co ten Ledtek používá za čip? Pak použít jen driver od výrobce a nějakou univerzální aplikaci.
Stránek o kartě jsem prolezl dost, na XP někdy zablbnula, zkoušel jsem různé verze softu. Jednalo se o dálkáč. Nyní mám instalaci z CD, mám zkusit poslední novější soft? Moc tomu nevěřím.
Zkusím přehodit, zítra. Jinak ta nabídka USB TV nic moc. U jedné tvrdí, že má i DAB, další to popřou. A protože je tam jeden dvoutunerový, ale bez ant vstupu, stačí asi ten nejblbější. Uvidíme
Když už řešíme ten můj krám. Proč se čas od času - několikrát za večer - rozběhne samostatný disk D, na kterém jsou XP (kvůli aplikacím, co nejdou na 7). Běží třeba 1/4 hodiny a pak je klid. Nejsou na něm žádné jiné aplikace.