Regulátor teploty Omron z Číny-originál kvalita, zkušenosti?

Měřáky, automatizační technika, regulační technika

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jogi24

#16 Příspěvek od jogi24 »

Ten elotech je 96x96x112mm
Mam aj ine : Napr West 6100+ pouzivany OK.
Microtherm MT600 typ:MT600-TD-RR-00 novy,len stitok je spinavy
Fuji typ: PXR4TAY1-1V000 novy
A nieco pre fajnsmekrov: Jumo imago 500 novy bez krabice
Nero

#17 Příspěvek od Nero »

jogi24: A který by byl nejlevnější? Ten West? a za kolik? Potřebuji vstup na termočlánek K, výstup SSR, U-230V, hysterze v desetinách C.
Díky.
jogi24

#18 Příspěvek od jogi24 »

Ludne cenu navrhni,lezi mi doma v polici. Ten westik by mam mat asi aj cesky navod, neviem ci to nema niekde fa. easytherm.
Nero

#19 Příspěvek od Nero »

jogi24: Bohužel, zdejší web byl asi dva, tři dny tehdy ve výpadku, a já koupil tedy nakonec Omron z ebay. Bohužel... koupil jsem od prodejce s hodnocením Top-rated seller a 10 000 hodnocení, ani to však nebylo nakonec zárukou... přišla jasná nekvalitní parodie na Omron...ač ten prodejce měl vystaveny originální fotky Omron etikety přímo z regulátoru a detaily plastového pláště Omronu na fotech plně odpovídaly originál Omron, v balíčku mě přišla jasná napodobenina Omron, kde neseděla plně etiketa (když pominu směšné nápisy Omron), tak hlavně plastový plášt, display a nejvíce byly otřesné vnitřnosti... narvané no name čínskými součástkami- procesor, relé(to navíc viditelně promáčklé), kondíky, nevystředěný propadlý displej a popatlané plošné spoje od ručního pájení s propadlými spoji bez pájky.
Požádal jsem tedy přes ebay o vrácení peněz okamžitě do dvou dnů, jinak že dám tomu podvodníkovi negativní hodnocení, nebudu ztrácet čas nějakým vracením té parodie na Omron poštou a ještě za to platit, leda že mě dopředu zaplatí i zpáteční poštovné, ale to asi velmi těžko..
FHonza

#20 Příspěvek od FHonza »

Nero píše:...Navíc certifikace "CE" je jen na etiketě přímo na regulátoru...

CE je většinou China export:
Přílohy
logos-ce-europa-y-chino.jpg
(57.86 KiB) Staženo 121 x
Nero

#21 Příspěvek od Nero »

To jsem si samozřejmě přesně zjištoval před koupí, zda je to EU- CE nebo china export...a na fotech prodejce je to jasně EU-CE + original provedení regulátoru Omron, vhledatelné lehce googlem- provedení zřejmě pro Asii a jižní Ameriku
http://www.ebay.com/itm/New-Omron-E5CZ- ... TB:US:3160

Já to kupoval ještě za podstatně nižší cenu kdy tam měl 37USD
jogi24

#22 Příspěvek od jogi24 »

To Nero: Mne to nevadi, kde a co si si kupil,len hovori sa, ze kolko cinanovi zaplatis,tolko aj dostanes.
Pisal som,ze cenu mas ponuknut, a okrem toho IMAGA 500 by som s cca 1000Kc + posta bez problemov suhlasil.
Odpovědět

Zpět na „Měření, regulace a automatizace“