Autor konspirací o 11.září, P. Marshall byl nalezen mrtev
Moderátor: Moderátoři
Pokud tuto skutečnost přijmeme jako fakt a přidáme jako katalyzátor do všech možných i nemožných tzv.konspiračních teorií, trochu zamícháme a necháme odstát, následuje jiskřička poznání, která zažehne plamen našeho vědomí a umožní uchopit skutečnou skutečnost, zjistíme, že všechny (dříve) konspirační teorie jsou jednotnou teorií všeho a jsou čistou esencí Božské Pravdy.
Jirka
Až na to, že odporuje fyzikálním zákonůmradioelectrum píše:Od začátku mi na pádu dvojčat něco nesedělo, ta teorie o jaderné explozi má na rozdíl od oficiální verze hlavu i patu.
Proto si také pisálek musí pomáhat zjevným lhaním, viz "Druhý náraz byl sice nafilmován, nutno ale dodat, že pochybně. ,,Letadlo“ nebylo k rozeznání od střely s plochou dráhou letu." Přitom záznamů druhého nárazu letadla je několik a letadlo v něm nepozná jen idiot nebo manipulátor.
Ale chápu, to nám "investigativec" objasní tím, že jsme všichni v přímém přenose sledovali podvržené záběry asi tak, jako s tím letadlem.
Navíc dávat pod barák jadernou nálož, ačkoliv tu samou práci by obstarala jen obyčejná trhavina rozmístěná na nosných sloupech...
nahoru skoro nic nelétá, jen se zvedne prach a vzniklá kaverna se propadne . . .
https://youtu.be/hSjratvNGmo
tohle by měly být originální záběry . . .
- radioelectrum
Netvrdím že ta jaderná exploze je správným řešením, ale na rozdíl od oficiální verze má méně trhlin.
A k tomu letadlu: nepopírám že do budovy vrazilo letadlo, ale jak to potom spadlo.
Jaderná exploze že má míň trhlin? A proto je potřeba v ní popírat i věci zjevné, jako třeba to letadlo? Navíc nevysvětluje vůbec způsob zhroucení budovy. Když něco odpálím pod domem, tak se sesune dolů v podstatě celý. Chtělo by to řízenou explozi klasických trhavin na mnoha místech, ne jadernou, aby se budova sesunula dolů a nespadla na stranu. Jenže tady spodek stál a nad ním odshora dolů padala jednotlivá patra.
-už-me-jeblo-radioelectrum píše:proč jebne ?Jimmi2 píše:-rizena-jaderna-podzemni-exploze-boze-mne-z-toho-asi-jebne-
Od začátku mi na pádu dvojčat něco nesedělo, ta teorie o jaderné explozi má na rozdíl od oficiální verze hlavu i patu.
Mě fascinuje, kolik práce si někteří lidé dávají s vymýšlením komplikovaných konspiračních teorií, místo toho, aby prostě přijali fakt, že se jednalo o promyšlený teroristický čin, neodporující fyzikálním zákonům.