Ovciam je ťažko vysvetliť, že nie je možné, aby sa v jeden deň stalo na území jedného štátu toľko zázrakov, ktoré sa nikdy pred týmto dátumom a ani nikdy po tomto dátume nestali....
1, Pád DVOCH veží za necelých 10 sekúnd, napriek tomu, že tam iba tlelo /biely dym/, zatiaľ čo iné veže vo svete horeli plameňom cez niekoľko poschodí niekoľko hodín, tak nespadla ani jedna...
2, Padnuté lietadlo, po ktorom zostala iba brázda dlhá cca30m a hlboká cca 0,5m, kde neboli žiadne trosky, žiadne telá.....
3, ,,Panelák" WTC7 padol v spravodajstvách /čuduj sa svete, tiež veľmi rýchlo a najmä rovnomerne.../o cca hodinu skôr, než padol v skutočnosti... /toto som mal možnosť vidieť v priamom prenose na ČT2, ktoré prenášalo a prekladalo priame vysielanie zo CNN..../ Len tak, mimochodom, úplne náhodne, sa v tej budove nachádzali archívy CIA, FBI a finančných úradov a deň pred tým jeden amícky, vysoko postavený ujo v TV vysielanej na území super najdokonalejšieho, najdemokratickejšieho štátu v celej galaxii Mliečnej Dráhy, uverejnil informáciu o deufraudácií veľa-veľa miliárd zo štátneho rozpočtu a malo nasledovať preverovanie účtov, ktoré boli v archívoch, hádajte KDE...
O ,,Vytavenom lietadle aj s cestujúcimi" pri Pentagone ani nevraviac. Najmä ten malý motor z Boeingu, ktorý na záberoch nesie vyšetrovateľ v ruke, nemá chybu...

Bájku o papierovom pase únoscu /mimochodom, nebolo niečo podobné použité aj nedávno?!.../ uverí snáď iba blb. Nevraviac už o tom, že väčšina tzv. samovrahov - únoscov boli po 11.9. živí, zdraví a behajú snáď po svete do dnes, ak už nepomreli...
Ako som už spomenul, pozeral som tie udalosti v priamom prenose, pamätám si tie prvé správy, rozhovory, najmä s ľudmi, ktorí rozprávali vystrašení o výbuchoch v podzemí veží a o výbuchoch na cca 40-50 poschodí prvej veže ešte pred nárazom prvého lietadla. Mimochodom, pamätáte si, ako ešte 15 dní v správach informovali o ROZTAVENEJ oceli v spodku trosiek? To aká oceľ vydrží roztavená tak dlho? Keď tzv. ,,konšpirátori" spomenuli použitie termitu /údajne môhol byť použitý už v náteroch pri rekonštrukcií výťahových šácht necelý rok pred udalosťami/, tak tá roztavená oceľ dostala zmysel. A je toho veľa-veľa, čo sa udialo v ten deň a čo zdravý rozum nedokáže stráviť, ale, to by bolo všetko dokolečka. Už ma prestali srať ovce, už nemám potrebu ich presviedčať a hádať sa s nimi. Keď im totiž v médiach ukážu napr. pristátie raketoplánu na Gerlachu vo Vysokých Tatrách, tak tomu budú veriť, nik ich nepresvedčí, že to bol na nich spáchaný iba cielený ojeb.