Autor konspirací o 11.září, P. Marshall byl nalezen mrtev
Moderátor: Moderátoři
xsc, ked uz si pouzil ten nezmyselny priklad s tym poskodenym panelakom v Londyne, preco si radsej nepouzil toto? https://www.youtube.com/watch?v=XHcCbY2wY38 - od 2:40 a dalej, tam mas tie tvoje dynamicke razy a nosnost konstrukcie, mimochodom neporovnatelne subtilnejsej od mrakodrapov
Nikto predsa netvrdi,ze sa rozdrvili ocelove nosniky - vsak ich tam na ground zero bola kopa.
Budova sa nezrutila sama do seba -ved ju predsa rozdrvila vrchna tretina.
Ja mam stale pocit,ze si predstavujete tu budovu ako nejaky sidliskovy panelak...
WTC bol predsa kolos s podorysom vacsim ako 60x60m.
Ved to predsa nebola pevna kocka.,ale konstrukcia,ktora sa po naruseni jej hlavnych casti jednoducho rozpadla.
Akoze by si cakal ze vrch rozdrvi spodok a neposkodeny pristane na zemi?-alebo naopak?-Odlomeny vrch spadne zhora na zem a zvysok ostane stat?
Uz len samotny fakt, ze po naraze tych lietadiel sa s tymi budovami absolutne nic nestalo, dokazuje, ze ten naraz im nijako neublizil, ak by bolo naozaj poskodenych tolko nosnikov, ze by to narusilo statiku, tak by sa ten vrch okamzite zosunul, neexistuje, aby sa kvoli nejakemu ohnu zrazu zrazu zacala bortit cela budova, uplny nezmysel - okrem toho, WTC7 stoji osamote, ci co??? Ved je v jej okoli kvantum inych vysokych budov, tym by sa zahadne nic nestalo, hej? To by bola privelka nahoda, nehovoriac o tom, ze WTC1 a 2 sa zosypali zhora nadol a WTC7 sa zosypala neposkodena zdola nahor, proste ako im to vyhovovalo, neuveritelne
Za svojim nazorom si stojim.
Rok som makal v UK v Manchestri pre demolacnu firmu.Likvidovali sme rozne budovy,samozrejme ovela mensie,ale dost velke na to,aby som si o pevnosti konstrukcii spravil velmi dobru predstavu.
No ja si myslim opak - prave vy mate predstavu,ze ta budova bola nejaky superpevny homogenny celok.
A neviete,alebo nechcete pochopit,ze to bola iba zelezobetonova konstrukcia, ktora sa po naruseni nosnych casti jednoducho zrutila.
Napr:
Clovek vidi na zemi lezat nejaky H profil 800,ktory ma skutocne velku vahu a vyzera neskutocne pevne. To ze v dlzke 20 metrov sa vo vzduchu vlni ako snura uz kazdy nevidi.
dudo02 píše:Vrch sa predsa rozdrvil tiez o spodnu cast ako padal.
Ved to predsa nebola pevna kocka.,ale konstrukcia,ktora sa po naruseni jej hlavnych casti jednoducho rozpadla.
Akoze by si cakal ze vrch rozdrvi spodok a neposkodeny pristane na zemi?-alebo naopak?-Odlomeny vrch spadne zhora na zem a zvysok ostane stat?
Ukáž mi v niektorom zábere, kde ten CELÝ CELOK už ODPOJENÝ od zbytku stavby padá SÚBEŽNE s vežou. Ja viem, Ty mi chceš vsugerovať, že tá odklonená časť veže, ktorá sa pri odklone musela zákonite odpojiť od zbytku svojej materskej budovy, v momente svojho nerozvážneho rozhodnutia, svojou spodnou časťou opäť narazila do svojej vlastnej základne a nárazom zo spodku sa rozdrvila v totálny prach???!!! Tomu snáď sám nemôžeš veriť...! Ak si doteraz nepochopil, tak stále poukazujem na ten moment, PREČO sa oddelená vrchná časť počas preletu okolo 80 poschodia stratila, prečo svojim ďalším osudom splynula s ďalším prachom... Tomu betónu ale najmä azbestu, ktorý bol v tých budovách a do dvoch rokov ho mali zlikvidovať, čo by stálo viac, ako celá sranda okolo 9/11 to vysvetlovať netreba...
P.S. Už chcem konečne vyjadrenie k tej cca15-dňovej roztavenej ocele v základoch ruín, o ktorej sme boli denno-denne informovaní v médiach...
No ale o tom to je, ona to bola superpevna homogenna konstrukcia, pri jej vyske pomaly pol kilometra si predstav, co je to za masa materialu, ake ma rozmery a hmotnost, oproti tomu to lietadlo je taky pluvanec
H PROFIL - https://www.google.sk/search?q=h+profil+cena&espv=2&biw=1440&bih=731&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwisvIHP3bbLAhVoIpoKHZlfA70QsAQIJw#tbm=isch&q=h+profil+
Skus bager ktory ma dostatocny vykon a dokaze taky kus nadvihnut. A videl by si to co som ti opisal.Robil som pri strojoch co taketo profily strihaly zo zeme vo vyske 30m.Vaha stroja bola 70t.
Ten moment mas pred ocami cely cas. Na zabere vidis moment ked sa zlomily zvysne nosne prvky konstrukcie drziace vrch.Ten sa naklonil a zrutil sa na spodok kde spolu klesali a drvili sa jeden o druhy az dopadli na zem ako kopa trosiek. Za to nemoze nic ine ako vaha a gravitacia. Ved konstrukcna vaha toho vrchu sa odhaduje na 250 000 ton .To je neskutocna vaha a masa.Mysteri píše:[Ukáž mi v niektorom zábere, kde ten CELÝ CELOK už ODPOJENÝ od zbytku stavby padá SÚBEŽNE s vežou.

dudo2, ty si matematik, vsak?