Autor konspirací o 11.září, P. Marshall byl nalezen mrtev

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Věříte tzv. konspiračním teoriím ?

Ano
36
43%
Ne
32
38%
Je mi to jedno
16
19%

Celkem hlasů: 84

Zpráva
Autor
workhard
Kontaktovat uživatele:

#406 Příspěvek od workhard »

Z betonu kupodivu, bylo ho tam jen asi 10cm na trapezovém plechu a odlehčených příhradových nosnících. Jakou to v té ploše mohlo mít asi nosnost musí být jasné každému myslícímu člověku.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
xsc

#407 Příspěvek od xsc »

PeteBurns píše:xsc, nedavajte mi do ust nieco, co som nikdy netvrdil, pekne odbiehate od temy niekam inam, inak moc sa mi paci, ze ked dochadzaju argumenty, zacnete prudit, pravda z toho nie je nic, su to iba blaboly, kde na tieto bludy stale chodite, je pekne, ze ste pristupili na tu manipulaciu, dalsie placanie bez argumentov, len vy sa zamotavate do svojich odpovedi, mlzit, to by vam islo, obhajujete neobhajitelne, proste vy ste uveril konspiracnej teorii, napisal ste blbost a teraz ju musite obalit klamstvami :lol:
Hezký blábol.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#408 Příspěvek od PeteBurns »

A odkedy je podlaha nosna cast konstrukcie? Keby sa preborili podlahy az po zem, nenamietal by som vobec nic, ale nosnu konstrukciu nemalo pri jej pevnosti co rozdrvit, ani ten velky vybuch v dodavke na prizemi, najviac namahanom mieste celou vahou budovy, nesposobil ziadne narusenie statiky celej konstrukcie a nic sa nezrutilo ;) A nech bolo v lietadlach akekolvek mnozstvo benzinu, pri naraze sa uvolnil vsetok, takze vybuchnut v skutocnosti nemohol, na to treba presnu zmes s kyslikom, on viacmenej iba rychlo zhorel, aj to z velkej casti mimo budov, ako to je na zaberoch pekne vidno...
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#409 Příspěvek od PeteBurns »

xsc píše:Hezký blábol.

Vsak? ;) :lol: Uprimnu sebakritiku chvalim ;)
workhard
Kontaktovat uživatele:

#410 Příspěvek od workhard »

Zjednoduším to. Když sjely dolů podlahy padajíc jedna na druhou, zbytek se složil jako MIKADO 8-)
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#411 Příspěvek od PeteBurns »

Preco? Trochu to skomplikuj :D
workhard
Kontaktovat uživatele:

#412 Příspěvek od workhard »

Komplikuješ to tady jedině ty. Když tvrdíš, že podlaha není nosný prvek konstrukce, pak opravdu není důvod k tomu, aby horní kus WTC2 padal někam do boku a ještě k tomu vcelku :lol:
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#413 Příspěvek od PeteBurns »

No podla tej dookola ukazovanej fotky to tak je :) Ci aj ta je fake? :) Logicky pri tom pomere vysky a sirky toho vrsku nemal dovod padat do boku, a pri porovnani velkosti vrchov juznej a severnej budovy je zrejme, ze ak juzna zacala padat az po hodine od narazu, tak ta severna by nemohla padnut uz len z principu, kedze ten vrch bol ovela mensi a lietadlo poskodilo stred...Ako ten vybuch v prizemi, tak ovela horsi poziar v Madride dokazali, co taketo konstrukcie dokazu vydrzat ;)
workhard
Kontaktovat uživatele:

#414 Příspěvek od workhard »

No fotka není fake, se to takhle naklonilo a pak sjelo dolů že jo, protože gravitace :) První budova to schytala přímo do jádra, proto sjela rovně.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#415 Příspěvek od PeteBurns »

No oni vsetky tri nejako privelmi lahko sjeli, lietadlo nelietadlo :lol:
p32

#416 Příspěvek od p32 »

Tak to jsem ještě neviděl nosnou podlahu. To musí být fakt takový ten americký zázrak ze dřeva jak celý barák. Když zbourám nosný sloup, tak stavba určitě spadne (dnes nebo zítra), ale když zbourám podlahu, tak mi barák spadne taky? Takže, když ve sklepě přijdu o dřevěný strop a nahoře o dřevěnou podlahu, protože jsem jsi vyboural až na pár trámů, tak mi spadne celý barák dříve než udělám novou betonovou podlahu ? :cry:
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#417 Příspěvek od PeteBurns »

Tak ale si zober ten prinos takehoto objavu do buducnosti - uz nikdy viac ziadne neuspesne demolicie, staci trochu poskodit vrch budovy, zalozit ohen a uz len cakat, ako sa krasne zosype sama do seba :lol:
workhard
Kontaktovat uživatele:

#418 Příspěvek od workhard »

Nějak si neumím představit, jak by WTC drželo pohromadě bez podlah :lol: to nebyla venkovská kůča kde si můžete bourat co chcete, ale 410 m vysokej barák :)
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#419 Příspěvek od Habesan »

p32 píše:když ve sklepě přijdu o dřevěný strop a nahoře o dřevěnou podlahu, protože jsem jsi vyboural až na pár trámů
Pokud bude mít tvůj dům 110 pater a přibližně 450 000 tun...
PeteBurns píše:uz nikdy viac ziadne neuspesne demolicie
Jsem si celkem dost jist, že pokud bude chtít někdo mírovým způsobem odstranit budovu téhle velikosti, začne ji rozebírat odshora, nikoliv od 96. patra.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#420 Příspěvek od PeteBurns »

V tom je prave ta finta, rozoberat taketo budovy, to by bol iny masaker - mozeme teda v buducnosti cakat, ked budu dosluhovat ine mrakodrapy, ze teroristicke utoky sa este viackrat zopakuju :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“