Hledám opraváře pr Iphone 4, 4s, 5. Mac book pro (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
Hledám opraváře pr Iphone 4, 4s, 5. Mac book pro (přesunuto)
Ideálně Praha a okolí, nebo oblast Jílové u Prahy, popřípadě pokud jezdí do Prahy (kvůli předávání věcí na opravu)
Ozvěte se Díky Noah
Dráteníků je spousta, jen v Brně bylo svýho času asi 20 zaručených Apple servisů. Zajímavé je, že když už si nevěděli rady, tak se to tak nějak sešlo u mě.
Vyměnit skla, displeje, flexy, to umí i cvičená opice. Ale opravit to po těch, kteří do toho blbě hrábli a urvali SMD součástky, to už nebývá prdel.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Iphony jsou po neodborném zásahu opraváři chvástaly. Můj osobní mac má mechanicky poškozený slot na ramky. Další je prolitý. atd. Nemůžu do toho dát velké peníze, ale kouknout by na to někdo měl, třeba něco půjde zachránit. Autorizované servisy, nebo i jiné servisy opravující Apple jsou na prd. "vyhoďte to a kupte si nový tohle opravit nejde. Jo a obojí udělejte nejlépe u nás
1. některé produkty od Apple se nedají kloudně rozdělat (IPady, starší IPody)- hrozí poškození skla (čili chceš opravit třeba nabíjecí konektor, nikdy nevíš jestli se při demontáži neozve "rup").
2. originální díly na stromech nerostou. Občas se dá něco sehnat, ale je to spíš nárazové. To, že kdejaký eshop nabízí vše "original", to ještě nic neznamená.
3. dokumentace k novým modelům nebývá hned k dispozici (já mám max. IPhone 5S)
4. velikost některých SMD součástek se už dostala na takovou úroveň, že i špička pinzety je větší.
5. vtšina obvodů je docela slušně přitmelená, při odpajování vadného se dost často svezou i pájecí plošky.
Hele, já jsem docela rád, že už to více méně nedělám. Navíc z Brna do Prahy je to trochu dál. A s Mac nemám žádné praktické zkušenosti.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- weed_smoker
http://jablickar.cz/error-53-proc-apple ... ne-iphony/
http://mobil.idnes.cz/chyba-53-pri-aktu ... iphone_ram
https://support.apple.com/cs-cz/HT205628
Ale na druhou stranu, ten snímač jsem viděl vadný jen dvakrát- poprvé to nějaký šikula utrhnul (takže konečná), podruhé byl vadný spínač Home Button (ten se při troše šikovnosti dá vyměnit).
Já jsem se svým mac book pro naprosto spokojená. 6 let jsem pracovala v servisu s noťasema jako přijímací technik a částečně jako servisák, tak že můžu porovnávat. Sama jsem vlastnila DELL business class kterej mi ukradli a já dostala jako náhradu mac. Nenáviděla jsem Apple produkty dřív než jsem je stihla vyzkoušet. Partner o tom furt mlel a co nemělo jabko tak to bylo fuj. Po 14 dnech, než jsem si zvykla na změnu, jak Alenka v říši divů. První dojem: Nemyslela jsem si že bych někdy mohla fungovat bez myši, OS paráda proti windows ať už jakékoli řadě. Více méně nepotřebuju SW podporu. Velice odolný proti mechanickému poškození. Spadl mi několikrát na zem, mám ohnutý roh krytu LCD a nic se nestalo, LCD ok. Mému partnerovi se podařilo přejet SUVečkem noťas v brašně a jediný co se mu stalo že už nebyl rovný, byla z něj taková malá kolíbka Můžu se k němu chovat "jako prase" pořád ho někde tahám, tak že se tomu neubráním. Výdrž baterie paráda.
Je jasné že má taky své nevýhody. Není levnej, nemluvě o originál příslušenství. Je těžkej, ale to se dá vyřešit mac book Airem. Byl by super dotykový a sklápěcí display. Je jedna věc která mě zprominutím opravdu dost sere a to jsou nabíječky. Týká se to všech nabíječek noťasy, ipedy, ipody, iphony, no všechny i sračky
IPHONE
Co se týká Iphone, to je jiná. Předražený. Anténa, signál katastrofa. Nesnáším na něm psát, samej překlep, kdyby tak fungoval na "tužku" nehtem by to byla hračka
Odolnost nic moc. Nízká výdrž baterie. Uniformní. Viděli jste díl futuramy jak byli všichni překvapení že se s ním dá i telefonovat? Jak přesné
S Ipedy nemám zkušenost, jenom jsem na něm na dovolený hrála zombíky
Tak, to je něco málo co jsem si vzpomněla co by k "I produktům
Rozhodně nepatřím k lidem který si nalepí jabko třeba na auto
Když sedáš k Macu připrav si sklenici vína.
Když se ti porouchá Mac, nezbyde ti nic jiného, než se ožrat...
Cos to tenkrát částečně servisovala, že ti přidělili Mac ???
Já osobně si říkám, že bych se do vnitřností Applu někdy rád podíval, ale bez jakékoliv záruky.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)