Kdy bude vysílání v HD celopološné ?
Moderátor: Moderátoři
Kdy bude vysílání v HD celopološné ?
Mám ale vážné obavy, že i na na pozemní HD se bude potom připlácet a bude to obdoba systému satelitního příjmu, čili na přístupové karty + poplatky.
K tomu navíc ještě bude muset být příslušný přiijímač.
- monterjirka
MUX v DVB-T2 by mohl mít cca 35 Mbps, což by mohlo stačit na 5-6 programů v HD (u Pařízka i víc).
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ty jejich reklamy na prdelotřasy a další hrůzy třeba 5 minut před koncem dílu mě odnaučily to vůbec sledovat. Nejsem masochista. Zlatá Nova.
Musím navíc poděkovat Panasonicu, že dokázali udělat aplikaci na IPrima, kde se dá v klidu sledovat Pohlreich bez reklam, i když to občas spadne - na PC je to hrůza nacpaná reklamou a občas se to ani nenaváže a jedou jen reklamy.
Takže závěr - ať si ta komerce vysílá přes pozemské DVB-Tx, co chce. Internet ji brzy zlikviduje a dobře jim tak.
P.S. Nemám problém si vypnout AdBlock na stránkách, kde vím, že je reklamy živí a jsou rozumně v poměru k obsahu. Ale určitě nemíním podporovat vysílání, kde jsou reklamy občas proloženy útržkem nějakého filmu či seriálu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
S filmama je časem určitě někdo trumfne (snad se více hecne např. Netflix), takže zbude pouze vlastní produkce (seriály atd.), které ovšem budou muset stát za to, ne že budou pouštět staré sračky na extra kanále.
Takže doufám, že jednou těch několik stokorun půjde utratit lépe, než dnes.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jde jen o šíření. I tam je to ovšem tak, že jeden celý mux je pořád levnější než kdysi analog. Ovšem stanice vytvořily množství klonů, místo kterých by klidně mohly být jen 2 HD kanály.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky bednu jen s H.264, a jestli to přechodné období bude trvat stejně dlouho, jako třeba přechod ČR na euro, tak jsem úplně klidný...
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
A je tu pouze MUX1 a 2.
Zdražili nám stejně jako všem. Takže zdravím všechny snílky.
Je to jen utahování opasků. Plaťte ovečky dokud nám to zákon povoluje.
Sakra mělo by se platit podle signálu a né jestli mám doma přiblblou televizi.
BIDLO píše:S ohledem na komerční TV určitě ale co se týče HD programů od ČT, tak je to zcela lehce řešitelné Combo přijímačem a bezplatnou ČT kartou.
A to si myslíš, že každý kdo nemá signál má výhled na ten 🤐 satelit 23E. Je to stejně neřešitelné. A takových lidí znám hodně. Kámoš má třeba proti domku svah. nad kterým je ještě vzrostlý les. Takže taky nemůže mít satelit. Mě by tam teoreticky šel instalovat Thor 1W, ale tam ČT karty nedává.