Máte svého stomatologa ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
soucek

#31 Příspěvek od soucek »

K zubnímu doktorovi, u kterého je povětšinou prázdná čekárna, bych se bál chodit. Navíc, když ho ještě najdu na seznamu lékařů, kteří přijímají nové pacienty. To už mluví samo za sebe. Několik takových jsem v tom seznamu našel. 8O
Wolfik

#32 Příspěvek od Wolfik »

kejki

#33 Příspěvek od kejki »

No potkal jsem korektní informaci, že úspěšnost vhojení implantátu je 90-95%.
soucek

#34 Příspěvek od soucek »

No právě, mám dělanou horní "jedničku". Na zhojení rány jsem čekal 10 měsíců, tak bych nerad, aby to nevyšlo. To čištění jak zde bylo zmiňováno samozřejmě dodržuju. Na naplánovanou kontrolu půjdu asi trochu s obavami.
Wolfik

#35 Příspěvek od Wolfik »

tak existuje prevence v čištění mezizubních prostor, jenomže je to neskutečná otrava, pokud tam ten pitomej kartáček nedokáte zastrčit... :roll:
Kvicala_r

#36 Příspěvek od Kvicala_r »

Taky sem se s tím delší dobu seznamoval. Čistím denně (někdy i vícekrát) mezizubní prostory nití a není to víc než minutka.. A je fakt, že i po tom dnu cítím, jak to jídlo zahnívá - co to dělá v případě, že tohle někdo nedělá leta?
konosuke

#37 Příspěvek od konosuke »

ten můj starý doktor mi věnoval tenkou, pružnou ocelovou planžetu (co oni běžně používaj) k protáhnutí (na mokro, že jo) mezizubních mezer, je prakticky nezničitelná nebo sehnat se dá
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“