Tip do Brna , co neminout ?
Moderátor: Moderátoři
Tip do Brna , co neminout ?
Byl jsem tam včera od devíti do čtyř odpoledne a ještě by to nějakou hodinku sneslo, jenže jsem potřeboval být před sedmou doma.
Jinak jde o to, Bořku, co Tě zajímá: Špilas, Petrov, sušení kapucíni, Brněnské šulin, vinárny a jiné knajpy, nebo, když si dodáš kuráže, zajdeš na erotické masáže (pozvánky na ně tam strkají za stěrače - dřív jich bylo třeba pět, dnes už se polepšili: každý nadháněč vyhodí ty od konkurence a nechá tam svou)...
Nebo to zkus tady.
A třeba v Antroposu je mimo obligátního mamuta k vidění výstava obrazů Zdeňka Buriana.
Jestli budeš mít chuť na pívo, tak doporučuji Hospodu na tahu. Je naproti hlavňáku a mají tam 7 druhů píva. Rád tam chodím.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
Jinak bych doporučil lokality, ale je to na dýl, než na odpoledne po "Ampéru".
(Třeba jet na "Velkou Klajdovku" a odtud se projít do Hádeckýho lomu).
Jinak klasika "Špilas", "Petrov" "Svoboďák"..
Dá se jít do podzemí, do kostnice..
Dá se zajet do Líšně do mariánského údolí, nebo na Stránskou skálu do jeskyní.. (Baterka, vhodný oděv, boty a odvaha nutná)..
K Olympii na vláček, či do dětskýho parku z děckama..
Nebo se jen tak poflakovat v Obřanech a dojít až do Bílovic
- Artaban001
Stránská skála je zase vhodná, když je delší dobu sucho. Ty jeskyně jsou volně přístupný, v tom jednom "komplexu" se dá dobře zabloudit. Je tam zřejmý "vyšší výskyt "smažek" a bezdomovců. Já tam byl 2X, ale na žádnýho jsem tam osobně nenarazil.
Jinak z Mariánského údolí se dá dojít taky k pár jeskyním. Ještě jsem tam ale nebyl. Jen na Muchově Boudě.
Na Jozefské můžete zajít z děckama do "modelovýho světa", kde si taky můžou zajezdit na dřevěný "dráze" z autíčkama na RC ovládání (otevírací dobu najdete na netu). Pak jsem byl v "Muzeu hraček"
http://www.meninska-brana.cz/
Ty dvě poslední "aktivity" jsou v dosahu odpoledního "štatlování" po Ampéru
V Ochozské jeskyni jsem byl jednou v roce 1989, od té doby jsem se nenatrefil (otevírají ji jen občas).
No a těch malých jeskyní, těch je tam povíc, některé ani nemají jméno. A taky se rád zastavím u propadání, fascinuje mě, jak je potok a najednou není
Ale to by Bořek fakt asi nedal, jedině že by zůstal i do soboty
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- VonBahnhof
http://www.brnenskadrbna.cz/zpravy/spol ... skeho.html
Omlouvám se za OT.
U Jošta, co ho posadili na tu bezkrkou žirafu, jsem ještě nebyl.
V Meninské bráně už ano, jenže ne v Brně, ale v Ieperu. Absence diakritiky ve webové adrese často působí změnu asociací...
- Artaban001