NTB Dell Vostro 1014- klávesnice

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal22

NTB Dell Vostro 1014- klávesnice

#1 Příspěvek od Michal22 »

Volala mě švagrová, že má tenhle NTB (http://www.dell.com/support/home/us/en/ ... 14/drivers), nejmladší synovec je šikulka a vytahal jí VŠECHNY klávesy z klávesnice.
Chci se zeptat, zda někdo neví, jestli jsou tam klávesy jen nacvaknuté (a šlo by to tedy opravit) nebo jestli si má shánět novou klávesnici.
Díky
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Zaky

#2 Příspěvek od Zaky »

Budeš se na to muset podívat, nacvakat to sice pravděpodobě půjde, ale při vydloubávání mohlo dojít ke zlomení některých částí. Model notebooku nespecifikuje dostatečně použitou klávesnici, běžně se používají různé, které jsou sice navzájem zaměnitelné jako celek, jejich díly ale nikoli.
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

OK, to jsem netušil.
Přece jen NTB jdou jaksi mimo mě.
Po neděli mě to dovezou, tak pak dám report.
Díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Ať si rovnou koupí novou za 7 - 12 stovek. Ještě jsi nikdy neskládal klávesnici na NB?
Michal22

#5 Příspěvek od Michal22 »

Na svým Fujitsu už jo, kdysi ještě na nějakém Aceru.
Dell jsem z této strany ještě nikdy nezkoumal.
p32

#6 Příspěvek od p32 »

Však to zkus poskládat. Pravidlem bude to, že poslední klávesa bude chybět nebo poslední dvě budou poškozené. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“