Co je to za hodinky.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
robo

Co je to za hodinky.

#1 Příspěvek od robo »

Prosim nevite co je to za hodinky daymond rene a snad dr 1918. Na google nic. Pripadne stari a jestli maji nejakou cenu. Diky
Přílohy
image-59cb5e8c65128114633f985f996bf3b1252f5cc5416994360802bced7ab02ca7-V.jpg
(243.7 KiB) Staženo 270 x
serviceman

#2 Příspěvek od serviceman »

Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukas-Peca »

Na švýcarských hodinkách asi nebude Since 1923. Navíc to provedení je takové pochybné, divné písmo, nesedící datumovka. Podle mě je to asijský fejk.

Edit: Zmátlo mě, že na prvním odkazu v google bylo nadepsáno Swiss, ale po rozkliknutí se ukázalo, že jsou to turci :)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tohle by mohl vědět uživatel tiktak1953, jestli to má nějakou cenu.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
MetalGod

#5 Příspěvek od MetalGod »

Lukas-Peca píše:Na švýcarských hodinkách asi nebude Since 1923. Navíc to provedení je takové pochybné, divné písmo, nesedící datumovka. Podle mě je to asijský fejk.

Edit: Zmátlo mě, že na prvním odkazu v google bylo nadepsáno Swiss, ale po rozkliknutí se ukázalo, že jsou to turci :)

Už jsem Ti chtěl ukázat link, kde je ciferník tyhle znaky obsahující.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Vidim to tak na 10 eur :D
MetalGod

#7 Příspěvek od MetalGod »

Tolik?!
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Nakadah

#8 Příspěvek od Nakadah »

Je to fake tady tohoto:

http://watchesen.com/diamond/diamond-rene.html

Respektive fake of fake :D
fredis

#9 Příspěvek od fredis »

Nebezpečná stránka! :twisted: :roll:
Rotor rotuje a stator stagnuje...
robo

#10 Příspěvek od robo »

Kez by se stavil tiktak1953. Ten bude vedet o co go.

Edit. Tak pry maji podle nejakeho odhadce cenu cca 15 000. Maji mirne poskozeny pasek. Uvidim jak to nakonec dopadne.
robo

#11 Příspěvek od robo »

Dostal jsem je na chvilku a prinasim foto strev. Dole je napsano Japan, :potlesk: a nejakym zahadnym zpusobem se me povedlo rozpohybovat tu malou rucicku a tu velkou "vterinovku" Mala ukazuje usle minuty a velka vteriny, takze stopky. Myslel jsem ze ty tlacitka a raficky je jen fake a ono ne. Jsem v elektronickem kontraktu s tiktak1953 a s napetim cekam co na ten strojek rekne.
Přílohy
hodinky 1.jpg
(264.2 KiB) Staženo 93 x
hodinky 2.jpg
(229.43 KiB) Staženo 118 x
Hydrawerk

#12 Příspěvek od Hydrawerk »

To bílé plastové uložení vypadá podezřele a čínsky. Moc nečekám, že by ty hodinky měly velkou cenu. Ale to nevadí. Furt to můžou být pěkné hodinky. Sám používám od roku 1998 hodinky divné značky "Brilliant." Je v tom základní japonský strojek Miyota. http://www.citizen.co.jp/miyota_mvt/
Kompletace hodinek proběhla v Hong Kongu. Zatím furt fungují a jdou přesně. Není důvod se jich zbavit.
No zkrátka zdá se, že vyrobit použitelné hodinky s dobrou životností už dnes dokáže kdekdo.
Artaban001

#13 Příspěvek od Artaban001 »

To bílý plastový jde sundat. je to distanční vložka. Podle tvaru vnitřku pouzdra bych řekl, že jde o nějaký levný hodinky z tržnice. Pokud je nenecháš zmoknout, poslouží Ti relatívně dlouho, možná Ti vlivem potu oleze pouzdro..
Podle těch tlačítek bych tipoval, že jde buď o skutečný chronograf, nebo LEDhodinky. Pokud jsou to chronografy, tipoval bych stáří tak do 15-ti let a velkosériovka.
Edit: koukám, že na tý první fotce je nápis chronograph, z toho vyplývá, že těma tlačítkama se ovládá měření času těma malýma ručkama..
robo

#14 Příspěvek od robo »

Internet, spolecnost DaymondRene je nezna. Je to DR1918. Jak dukladne je vyfrezovan nazev. I ten pasek. Jsem laik a nepoznam falzum od originalu.
Přílohy
abc2.jpg
(280.85 KiB) Staženo 75 x
333.jpg
(283.59 KiB) Staženo 88 x
Artaban001

#15 Příspěvek od Artaban001 »

Strojek v těchto hodinkách je sériový quartzový chronografový strojek. Pokud jde víčko oddělat pouze zapáčením nástrojem, nemá cenu řešit hodnotu těchto hodinek, jsou to levný hodinky, protože kvalitnější mají šroubovací (po obvodu mají drážky na klíč), a pokud by hodinky měly mít nějakou cenu, je v nich pérový strojek. Jestli je to padělek, nebo ne, Ti dokáže říct pouze znalec, co ty hodinky bude mít v rukách, ale ta firma sama o sobě se podle webových stránek tváří, že je Turecká, takže asi tak stejná hodnotná, jako je Casio, nebo Timex.
http://www.daymondrene.com/
A pokud jsou originál (což by klidně mohly), tak je společnost nezná, protože je již dávno třeba vyřadila ze sortimentu (přece jenom je to módní zboží)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“