BEKO WMB51021 servisní mód

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Maco33

BEKO WMB51021 servisní mód

#1 Příspěvek od Maco33 »

Zdar vespolek, nevíte někdo jak se spouští servisní mód a provádí reset u této pračky (reset/self test mode)? Hledal jsem na netu, ale pro tento typ jsem nenašel :(
Díky M.
Maco33

#2 Příspěvek od Maco33 »

Kluci, nevíte někdo, zda se dá u této pračky rozdělat vana. Nikde jsem žádné šrouby po obvodu nenašel, tak předpokládám, že je to jen nalisované a nedejbože zalepené. Tzn.ložiska asi nevyměním :-(? Cosi tam drhne, těžko říct, zda jde o ložisko (asi nejpravděpodobnější), nebo o nějaký cizí předmět. Vnitřní plastové krytky (kryjou otvory v bubnu) vytáhnout nejdou. Všim jsem si dírou pro napuštění, že jsou pojištěny samořez.šrouby - fuck.
L.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Habesan »

Ano, novější pračky mívají vanu lepenou (svařovanou), specializované firmy to umějí rozebrat a znovu svařit. Pohledej na Bastlírně.

Do vany by se dalo nahlédnout ještě otvorem po vyjmutí topného tělesa.

Osobně mám raději pračky s horním plněním.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Hydrawerk

#4 Příspěvek od Hydrawerk »

Je to tahle pračka nižší kategorie? http://pracky.heureka.cz/beko-wmb-51021-cspt/ To se asi nevyplatí nějak nákladně opravovat.
Maco33

#5 Příspěvek od Maco33 »

Jj to je ona. To vis mamka v duchodu...Clovek chce pomoci. Rozborka sborka probehla ok, akorat kontrolu uvnitr vany nebylo mozno provest :-(
M.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“