CD Honda 411CY

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
houkal

CD Honda 411CY

#1 Příspěvek od houkal »

CD přehrávač v této starší Hondě nečte cd ani po vyčištění čistícím cd. CD se roztočí.
Kde by se daly koupit náhradní díly jako nový laser a motůrek, kabel k laseru ?
Označení je 411CY a je to externí cd přehrávač umístěný nad autorádiem.
Navíc toto "autorádio" nemá standartní evropské rozměry...
fredis

#2 Příspěvek od fredis »

Jak dopadl ten Finlux? :wink:
Rotor rotuje a stator stagnuje...
starecd

#3 Příspěvek od starecd »

A proč jsi to "čistil" čistícím CD, to jsi čočce moc nepomohl. Čistící CD s vyrábí na zničení a ne vyčištění čočky. Napiš jaký motorek tam je.
houkal

#4 Příspěvek od houkal »

Proč jsem čistil čistícím cd, tak to je správná otázka. Na youtube zadat - honda civic radio removal, zkrátka se k té cd mechanice nelze snadno dostat a protože se nejedná o můj vůz a nelze čekat, že by v případě úspěchu byla alespoň adekvátní odměna za snahu tak jsem volil tento postup. Ale bohužel budu muset cd z auta vyndat, majitelka by cd ráda poslouchala. A tak se ptám a chtěl bych si udělat obraz o tom co tyhle díly stojí a hlavně kde je koupit. Až to rozeberu, rád opíšu typ motorku a případně optiky. Na ebay jsem viděl nabízet repasované mechaniky, takže ty díly někde musí být k dispozici.

Co se týče TV Finlux, dále jsem vyměnil elyty pro napájení videozesilovače CK35 a CH15. Problém byl, že KSŘ ani potom neběžel spolehlivě, zachvilku se rozsvítila červená stb led.Ve vertikálu problém nebyl, tam jsem jen preventivně vyměnil elyty. Znovu jsem tedy prošel zdroj a zjistil studeňák u LM317T NO07. Nyní tv funguje a věřím, že ještě dlouho bude.
fredis

#5 Příspěvek od fredis »

OK. :lol:
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“