Pošta zdražuje
Moderátor: Moderátoři
Za bolševika byla dotována z peněz, které by ve spravedlivějším systému byly investovány do rozvoje telefonní sítě.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Dnes je u nas ve ksefte zastoupeni T-mobile obvykle 5 zakazniku, takze kdyz je potreba neco vyridit neni to na hned. Ob barak je pobocka O2. Tam kdyz vyjimecne neco vyrizuju jdu k pultu hned
Hejnicek píše:Ob barak je pobocka O2. Tam kdyz vyjimecne neco vyrizuju jdu k pultu hnedAni noha. Ma to ale i negativa, slecna mnohdy vubec nevi co mam vlastne na mysli.
Za to nejake povidani o vyhodnosti tarifu a obligatni otazka u koho jste, to jo.
O2 už ani ránu. Mají príma zašité podmínky pro předplacené služby. Nejen že jsou nejdražší pokud dlouho nepovídáte s někým, kdo má taky O2. Před týdnem mne v den, kdy jsem měl poznamenáno, že mám zaplatit další předplatné, hned ráno odvezla rychlá. Už nejsem nejmladší. A výsledek, ukradené, smazané (pardon - podle vyjádření O2 odečtené) zbytky kreditu, takže úspory na dovolenou v čudu. A to jsem za pár dnů, když jsem se vrátil domů, zaplatil a zavolal na službu zákazníkům, co se mi přihodilo. To je kšeft. O dovolené jeden dost prokecá, ale zrovna je teď takový jalový čas, člověk sedne u počítače, když si potřebuje s někým splknout.
A kutilmile - nelituju tě
Podrazy na zákazníky O₂TV vloni, na hlasové služby O₂ v lednu, . . .
No, když jsem vloni u Vodafonu propásl den dobití kreditu, tak do týdne jsem ho měl nazpět.
konosuke píše:von ani slavnej Vodafone není svatej...16 let jsem zákazníkem sítě a tuhle mi smázli na nulu nastřádané nevyužité prašule neboť jsem nestihl nabít o jeden den včas, nabíjím u terminálu u přepážky na poště a min. částka je 200 Kč, tu jsem zrovna neměl u sebe jenom stovku a to nešlo, to se to podniká a nic to nestojí
Já jsem tuhle Tvoji poznámku napsal obratem jako dotaz do Vodafonu a odpověď je podstatně odlišná. Tady je doslovně:
číslo dotazu: #160424-000073
Máme pro vás odpověď na váš dotaz:
dotaz na platnost kreditu
děkuji za e-mail. Posílám Vám písemné vyjádření na základě domluvy s kolegyní, která se s Vámi dnes dopoledne telefonicky spojila.
Obecně mohu říci, že kredit na Vodafone kartě je aktivní vždy na dobu deset měsíců. Po skončení platnosti kreditu přestane být číslo aktivní (kredit se vynuluje), ale běží ještě tříměsíční lhůta pro jeho obnovení. Během tohoto období je nutné telefonní číslo dobít, jinak dojde k jeho úplnému zrušení. Pro prodloužení platnosti je zapotřebí dobít v minimální hodnotě 200 Kč. Tím si zajistíte prodloužení nejen kreditu, ale samotné Vodafone karty. Po dobití v rámci této lhůty Vám do pěti pracovních dnů navrátíme i původně propadlou částku (vynulovanou v den vypršení platnosti kreditu). Jestliže kredit během výše uvedené lhůty nedobijete, číslo bude automaticky zrušeno.
Informace o dobíjení a době platnosti kreditu najdete na stránce http://www.vodafone.cz/dobijeni .
Tak se na tohle vyjádření odvolej.
Já jenom počkám na výsledek od ČTÚ a potom skončím u O2, kredit pošlu dárcovskou SMS na Nepál a vymalováno.
A kutilmile - nelituju tě