Měřící odpory SMD v miliohmech: kde koupit kusově?
Moderátor: Moderátoři
Tak pokud nepotřebuješ velikost 1216, dal bych tam něco takového (pravda, v téhle nabídce není hodnota, kterou potřebuješ, ale Farnell toho má víc). Z TME beru často, ale občas je to sázka do loterie. Farnell je určitě lepší.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A osoby, které se tomu faktu vyhýbají, tak činí pomocí alkoholu.
Základním ekonomickým ukazatelem je dnes počet přesčasů.
Když pošlou tři balíky a spletou jenom dva, tak je to úspěch.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
lesana87 píše:ZdenekHQ píše:V TME probíhá něco...
Včera kamarádovi přišlo z TME 10 operáků v pásce, v antistatické krabičce vystlané antistatickým molitanem a to celé v antistatickém pytlíku. A to si objednal a zaplatil jeden.
No nevím jestli zrovna prodávaj SMD komponenty v pásce po kusech,to bych spíš viděl na to že minimální objednaný množství je 10ks který ti rovnou skočí do košíku.Nakupuju u nich už docela dlouho a když chvátám a nevšimnu si přijde mi víc dílů, teprve při kontrole zpětně zjistím že tam bylo vyžší minimální množství.
Na druhou stranu se nedivím že to prodávaj po víc kusech nepotřebujou kotouč SMDček držet 10let skladem aby jim to pak někdo omlátil o hlavu že to nejde pájet a podobně.
Pro příklad naše firma nenakupuje komponenty starší 2 let kuli zaručení perfektního smáčení vývodů a dodavatelé to moc dobře ví protože nejsme sami.A fakt je že třeba pokud ve skladu leží nějakej komponent delší dobu opravdu jde špatně pájet.
Mě se u nich nestalo že by něco nedorazilo,co mě štve je přepravce,horšího už vybrat nemohli.
Jinak ty snímací odpory jak poslal Michal22 ve firmě montujeme a bez problému taháme trvale 16A na 230V.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale mám tady rekord tuším z RS, ten antistatickej obal má půl metru, uvnitř je půlmetrovej pásek s 10 SMT typu LM358 a zbytek je prázdnej. To všechno samozřejmě přišlo v odpovídající krabici, cca 10x10x60cm.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
To já mám zas opačnou zkušenost kdy mi přišla základní deska do TV v obyčejný bublinkový folii a samozřejmě byla mrtvá,o luxusně zabaleným SMD video procesoru nasypaným v obyčejným zavíracím igelitovým pytlíku s ohlejma nožičkam od nejmenovaný Kralovehradecký firmy od který spousta opravářů nakupuje ani nemluvím (super dohadování že při ceně 1200,- ho chci originál balenej - Panasonic)