Schema Renault Thalia

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
martin585212

Schema Renault Thalia

#1 Příspěvek od martin585212 »

Zdravim.
Zhanam manual k autu Renault Thalia 1.4 8V r.v. 2001
Dopredu ďakujem.
xmarty08

#2 Příspěvek od xmarty08 »

Mohu ti poskytnout oskenovanou opravářskou knížku, co se prodavá v obchodech asi za 600Kč, ale je na R. Megane, třeba by se lecos podobalo... Má to asi 50MB!
SMITH

#3 Příspěvek od SMITH »

A čo by si za to chcel ? Môžeš aj na e-mail
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
xmarty08

#4 Příspěvek od xmarty08 »

To bylo na mě? Co bych za to chtěl, asi nic :nevim: Jde o to, že přes mail mohu poslat akorát 10ti MB příilohu
SMITH

#5 Příspěvek od SMITH »

2 xmarty08 : Nedá sa to rozdeliť ? Inak mne sa dá poslať max 3MB. :cry: Ak nie skúsime poštou /na cd/
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Návštěvník

#6 Příspěvek od Návštěvník »

Rozdělit se to bohužel nedá a posílat to po 3MB, to by nebylo moc super... Nepoužíváš někdy program Skype? Chatuje se přes něj a dají se posílat asi i velký soubory
SMITH

#7 Příspěvek od SMITH »

JA to mám firemní e-mail a tu je systém dosť zabezpečený proti takémuto spojeniu. Skúsim niečo vymyslieť . Inak možno by bolo lepšie ce e-mail ,aby sme neotravovali ostatných. :lol:
Jindra

#8 Příspěvek od Jindra »

Malá rada taky jsem asi měl stéjný problém s posláním vélkého souboru.
Řešíl jsem to přes www.uschovna.cz
Snad to pomůže.

Jindra :D
martin585212

#9 Příspěvek od martin585212 »

Zdravim.

Tak už som zase tu. Mal by som o to záujem aj ja. Napiš čo si za to predstavuješ. Prípadne mne to možeš poslať aj priamo na Email mám 100MB schránku.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“