B73 MAGIč

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
robinfrys

#16 Příspěvek od robinfrys »

keemo píše:nedelam reklamu, jen koukam kolem... http://aukro.cz/plastovy-kryt-na-kotouc ... 65739.html

Díky no nema učet na aukro tak že přihazovat nemužu:-( a zřízení učtu včetně hesla 10dní než heslo dorazi tak že to mam smolíka:-)
konosuke

#17 Příspěvek od konosuke »

barevný zaváděcí pásek se dá přilepit, kousek stříknout hlinkovým emailem na disky kol a máš kontaktní plošku, nebo nalepit kousek alobalu, v krabicích
pásků Maxell LN nebo UD byl rovnou přiložen, tvrdé hlavy ANH z B115, 116
použít můžeš, jsou rozměrem a impedanci zcela totožné jak původní, ale, musí se mechanicky a el. nastavit, u 3-hlaváče stereo jako B73 je to trochu složitější, svěř výměnu odborníkům
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
robinfrys

#18 Příspěvek od robinfrys »

Práve ja to svěřím jen nevím zdali nekdo je z ostravského kraje nerad bych to někam posílal
robinfrys

#19 Příspěvek od robinfrys »

JJ ja mam hlavy z CM130 jo chtel bych to vyměnit ale jaksi odborníci z okolí nejsou :-).Zvazuji ještě pořídit B115nebo B116 ale nevím zatím jsem stále s B73 spokojen co t yna to?
konosuke

#20 Příspěvek od konosuke »

jsem si jist že i na EB jsou bastlíři - dráteníci z Tvého kraje co to svedou než dopiješ druhou kávu, na výměnu hlav B400 a M2403 SD jsem si troufl vč. nastevení BIAS, na poslech (NF generátor, oscil a mV metr nemám) ale už jsem vyšel ze cviku
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
robinfrys

#21 Příspěvek od robinfrys »

Tak koukam,zda je tady někdo kdo dokáže servisovat B73 včetně výmeny hlav za ANH200 210 a 220 tvrzene ketré mám z CM130 díky za info,nerad bych svůj stroj nějak posílal :-)
konosuke

#22 Příspěvek od konosuke »

nic nikam neposílej, to nejsou tatranky v krabici...dej si poptávku do sekce
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... forum&f=25
von se někdo blízkej ozve
robinfrys

#23 Příspěvek od robinfrys »

Dík založeno :-)

Zbytečná citace celého předchozího příspěvku vymazána. Používej konečně tlačítko Obrázek nad a pod vláknem!
Hill
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“