Ubude typicky laických dotazů.
Docela pěkný článek pro začínající adepty satelitního příjmu TV (byť už je trošku staršího data):
Jak naladit satelit aneb satelitní televize od A do Z.
Rovněž tady můžete čerpat základy: Abeceda satelitního příjmu
Moderátor: Moderátoři
BOBOBO píše:Ještě by nebylo špatné hodit sem seznam přijímačů , které se stanou za pár dní šrotem . Předpokládám , že půjde i ten můj a zrovnatak doporučit , co nového koupit . Také mne toto nejspíše čeká ....
radioelectrum píše:výborný článek. Před nedávnem jsem se ptal jak nastavit parabolu ohledně výhledu a tady to je úplně polopaticky vysvětleno:
Náklon paraboly (elevaci) si můžete nachystat v klidu domova. Pro ČR se nastavuje nejčastěji rozmezí 31-34° pro družici ASTRA 3.
a je tam spousta dalších zajímavých informací.
BOBOBO píše: a zrovnatak doporučit , co nového koupit .
BOBOBO píše: A ještě dá se někde (např. Slovensko , Polsko ) koupit Bezdrátový Smart Card Splitter - Clone+ ?
otakarv píše:Nevím Honzo zda mohu sem přispět svojí zkušeností, ale padl zde tento dotaz:
. . .
BOBOBO píše:Jelikož mne tento segment nezajímá , tak o něm skoro nic nevím . Asi bych chtěl ten nejlevnější , ale asi jsou 3druhy karet , tak aby je uměl a aby uměl sdílení karty . Dejte mi typ a já to někde koupím . . . .
badoch píše:. . .
ještě jedna taková poznámka. každý se vetšinou snaží parabolu strčit někde vysoko na střechu, stožár ...... ale ve skutečnosti je to úplně jedno, klidně to bude hrát i na zemi (pokud bude správně nastavaná a bude mít nerušený výhled)
Asi takto nějak : (tohle je moje parabola )