Preventívna prehliadka po 60-ke!!!
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Preventívna prehliadka po 60-ke!!!
Rakovina z krve jde asi poznat, až je to docela pozdě. Prostatu nevím, ale na tlusté střevo se dělá test na přítomnost krve ve stolici, v případě pozitivního nálezu kolonoskopie. Docela nepříjemný zákrok, ale dá se přežít.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Na to vyšetření krve bych moc nespoléhal. Například podle alergologa mám v krvi všechny protilátky proti hmyzu, žádnou alergií netrpím a přesto mě loni jedno bodnutí sršněm úplně skolilo. Jeden den na JIP a následky ještě týden potom.
- serviceman
Zase, proč by měl člověk umírat brzo, když se mu ještě nechce...
Ona ta Sršeň obecná taky mohla bodnout někam do nervu, to je pak o dost horší než mít jed jenom v kůži.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- tiktak1953
http://klinikum.uni-muenster.de/fileadm ... /czech.pdf
---------------------------------
Teraz dobre čitajte,co mi pomohlo pri tych riedkych stoliciach! Ja som vseto robil v behu aj jedol,takze som potravu ani nepožuval,ovocie zo zahrady neumyval a tak jedol.Dochtor mi doporucoval po pol roku ist na neake gastro vysetrenia!!!Pytal som sa jeden znamej sestricky ze co mam robit ,a ona ze vypi si palenku!!!! Pred asi 14 dnami som u nej sadil zemiaky,brambory a doniesla flasku Becherovky a povedala teraz si daj a uvidis !!! Dal som si tri pohariky Becherovky a zasadili sme zemiaky.Na druhy den uz som mal stolicu a aj do teraz uplne v poriadku!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do vtedy som musel aj zo zahrady utekat domov na WC!!! Od vtedy jem uz aj tak ,ze co jem poriadne požujem a nenahadzem do seba za minutu a utekam robit!!! Bol som uz z togho aj vyslabnuty,vela som jedol!!! Teraz sa citim o nieco lepsie aj ked mam asi jarnu unavu po zime, ked som celu dobu len doma,nemam ziadnu fyzicku namahu!!