Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
botky.JPG- (244.52 KiB) Staženo 124 x
Není náhodou proud 80A málo?
Moc svářeček s proudem 80A se nenabízí. http://www.heureka.cz/?h[fraze]=sv%C3%A1%C5%99ec%C3%AD+invertor&min=&max=&o=3
- Přílohy
-
Lidl svářečka.jpg- (120.38 KiB) Staženo 145 x
Celeron píše:Hydrawerk píše:Co říkáte na tuhle svářečku PISG 80A1?
Otázka je, kolik procent chodu to dá těch 80A. Jiný mašiny mají maximální proud kolem 30% chodu. A 100% někde na polovině maximálního.
Pepík9 ti radí dobře.
v manuálu ani jiné dokumentaci dohledatelné na internetu to není, pouze až po rozbalení na prodejně je hned shora na svářečce štítek který udává
Zatěžovatel:
60% 80A
100% 62A
taky jsou k tomu jen 1,8m dlouhé kabely
kdyby to umělo alespoň 100A byť při tom 60% zatěžovateli, tak proč ne, ale takto je to spíš na takové vaření drobností a i tak se většinu času bude "uživatel" pohybovat na maximu té svářečky - tedy žádná rezerva. Navíc ty krátké kabely na pohodlnosti při práci moc nepřidají.
ale zájem o to byl docela velký - dneska už na prodejně není ani jeden kus
p32 píše:Ale to je také o tom, že si to objednal předem a odnesl až potom.
Jo tak to jsem už zkusil si něco objednat u vedoucí místního Lidlu, tenkrát dvouválec kompresor Parkside, cena asi 4500,- Byl jsem ujištěn, že nelze, jinak přijde o místo pokud by případná kontrola zvedení zjistila ve skladu zboží který není v regálu. Takže pokud to pro někoho jde a pro někoho ne, tak je to klasická podpultovka, úplně stejně jak za bolševika.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!