předem upozorňuji, že jsem pouze amatér a je možné, že můj problém je zcela triviální.
Máme na tábor pro děti hru Jumanji. Funkce je, že dovnitř se dá vzkaz, zapne se vypínač, hra složí a zavře, děti otevřou dvířka a cca po 40 sekundách se jim rozsvítí světlo pod vzkazem, aby šel vidět. Problém byl, že žárovičky nebyly dostačující, tak jsem je chtěl nahradit LED páskem, který i na 6V svítí celkem slušně( lépe než žárovičky).
Akorát když jsem místo žároviček připájel LED pásek, tak ani neblikne. Na jiném zdroji 6V jede pěkně, i když jsem zkusil napájet paralelně žárovičky a LED pásek, tak se LED pásek nerozsvítil, pouze žárovičky.
Netuším kdo hru vyráběl, já ji pouze potřebuji předělat. Klidně i nakreslím schéma, pokud bude potřeba, ale snad z obou fotografií lze poznat o co jde. Uvítám klidně i jiné návrhy, než výměnu za LED pásek, ale je potřeba, aby světlo prosvítilo papír se vzkazem a zelený plast za bílého dne.
Zde jsou obrázky. (omlouvám se za jejich velikost, aspoň si to nemusíte rozklikávat
Předem díky za jakoukoli pomoc.