Brandt /Fagor- horkovzdušná vestavná trouba-přepínač 8 poloh
Moderátor: Moderátoři
Brandt /Fagor- horkovzdušná vestavná trouba-přepínač 8 poloh
do trouby Brandt sháním přepínač funkcí.
Mohl by asi být i Fagor (stejná firma?).
Našel jsem zatím jen u Francouzů (bratru 30€).
Lze koupit i u nás?
Typ:
89096090A
28400189
- Přílohy
-
Brandt03.jpg- (88.57 KiB) Staženo 126 x
-
Brandt02.jpg- (94.81 KiB) Staženo 137 x
-
Brandt01.jpg- Přepínač BRANDT
- (87.72 KiB) Staženo 146 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Dva měsíce taky může znamenat, že ti to párkrát spadlo nebo zmoklo, co já vím?
Není lepší mě to zase poslat, než kušnit?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Philip_Fry
No a že mu to fungovalo jen dva měsíce, se dozvídám až v tomto vlákně.
Dobře, Bořku, když myslíš, že tomu gómeš víc, oprav si to sám. Jen jsem zvědavý, až ti to zase za dva měsíce začně blbnout, zda to sem taky poctivě napíšeš- anžto stejně použiješ kontakty z nějakého jetého telefonu, tak ty už budou mírně zaoxidované taky. A navíc ti tam už nebude dobře držet ta nosná folie, bude se pod ni dostávat bordel.
No nic, admine, gumuj
To ostatní: no comment
Upřesnění: je to nízkovolt. přepínač, či spíše řadič/kodér, něco jako palcový BCD přepínač, ovládá to elektroniku s uproc., nelze nahradit obyčejným, v nouzi něčím vícepaketovým a "nakódovat" propojkami. Rozebral jsem ho, vyčistil a uvidím, je ale už zkřehlý a nějaké náhradě se nevyhnu. Je mu cca 8 let.