Polyacenová baterie
Moderátor: Moderátoři
Polyacenová baterie
chtěl jsem se informovat jestli se u nás dá někde objednat polyacenová nabíjecí knoflíková baterie 3,15 V ,která je přiletovaná na motherboardu mobilního telefonu - vytekla mi
ODPOR JE MARNÝ
-------------------------------------------------------
V PODSTATĚ JSEM AMATÉR
1. nepíšeš typ telefonu
2. výměna někdy bývá docela obtížná
3. těžko říct, jak je baterie, kterou někde koupíš, stará
Já osobně bych to asi neřešil, nastavil bych si automatickou aktualizaci času a šlus.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Hele
ODPOR JE MARNÝ
V PODSTATĚ JSEM AMATÉR
Spousta telefonů tehdy měla záložní baterku nepřipájenou (namátkou třeba Nokia 9110, 6210, 8210 atd., když nebyla osazená, telefon stejně šel zapnout, jen si nepamatoval nastavení data a času.
Jinak Nokia 5210 byla dost nepovedený model, taková ošizená 8210. Se všemi negativy této řady (spousta studeňáků, špatně navrhnutá deska atp.).
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Teoreticky by tam měla být tato: https://stellatech.com/nokia-8310-backu ... 20007.html
Ale jak jsem psal, pravděpodobně budeš mít problém jinde.
Zkus ji odpájet a uvidíš. A bacha na oči! (nedělám si prdel).
ODPOR JE MARNÝ
V PODSTATĚ JSEM AMATÉR
Základem je měřit nabíjecí proud a svorkové napětí baterie, která ale musí být vložena v telefonu.
Jinak jestli tam máš původní BLB-2, tak ta už asi bude taky trochu po smrti.
Teď už ti teda displej zobrazuje?
ODPOR JE MARNÝ
V PODSTATĚ JSEM AMATÉR
ODPOR JE MARNÝ
V PODSTATĚ JSEM AMATÉR