Úprava levných čínskych zdrojů z Ebaye
Moderátor: Moderátoři
- ross4435897
Úprava levných čínskych zdrojů z Ebaye
- Přílohy
-
s-400-12_original.jpg- (24.9 KiB) Staženo 169 x
Znám spoustu lidí co je použili na napájení LED pásek přímou montáží na zeď a pak ji při uklízení koupili protože jsou tam suprově řešený ty šroubový svorky s krytem kterej tam ani nedrží, normální člověk to dá do krabice (pravda pak se to ale neuchladí)
I blbá svorka má IP10 http://www.elektro-trutnov.cz/svorka-3x ... 44-p71732/
Tohle má IP prdlačky.
Pozor na to!!!
Bezpečný jako všechny věci z číny
- pocitujlasku
- Přílohy
-
CPX200.jpg- (153.17 KiB) Staženo 293 x
- pocitujlasku
Videl som kopec lacnych cinskych zdrojov, a u niektorych nebola spatna vazba riesena optoclenom. pokial je to slusny zdroj, kde su dodrzane min. vzdialenosti medzi primarom a sekundarom a spatna vazba je cez optoclen, tak to je v pohode.
Jirka
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- weed_smoker
weed_smoker píše:PeteBurns píše: a cuduj sa svete, po klasickom trafaku ani naznak, su to dva oddelene spinane zdroje, cele ich riadenie je na primari
A co je takový to černostříbrný na zadní stěně nad konektorem přívodu,co z toho vedou červený,bílý a černý licny odhadem tak 0.3 až 0.5Nevypadá to jako imp.trafo.
To bude napájecí pomocník pro displej a regly. Na spodní desce je za chladičem vidět feritový trafo. Nehledě že na to piditrafo na zadní desce výkonově neodpovídá celej zdroj i chladiče.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Presne, ako povedal Celeron, oba zdroje su 35V a 10A, chcel by som vidiet to 50Hz trafo, ktore by tam muselo byt
- weed_smoker
Celeron píše:To bude napájecí pomocník pro displej a regly. ... Nehledě že na to piditrafo na zadní desce výkonově neodpovídá celej zdroj i chladiče.
To mě napadlo,narážel jsem na frázi "po klasickym trafu ani stopy". I takový zdroje jsou,že pomocný napájení jde z malýho tráfka řízenýho TOPem,VIPERem nebo UCčkem.