Nakup, zhotoveni dioptrickych bryli.
Moderátor: Moderátoři
Nakup, zhotoveni dioptrickych bryli.
Nejhorší zkušenosti měla ve firmě Brileria, vyloženě nedoporučuje.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Nemáš doma smršťovačku?robo píše:Vcera se me polamali obroucky.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
"Nachytali" mě na akci "Sleva na skla 50% , když si koupíte u nás i obroučky"
Oni mají jednou za čas (nebo mívali, teď to momentálně nesleduji) takovou akci - buď obroučky nebo skla za polovic, když se vezme obojí.
Jelikož jsem chtěl tehdy relativně drahá multifokální skla, tak mi taková akce připadala vcelku výhodná. Nakonec by i výhodná byla, jenže pod vlivem "úspory" za skla jsem si vybral velmi drahé lehoučké obroučky, takže nakonec to stálo asi 10 tisíc. Skla tam měli ještě dražší, antireflexnější, tvrzenější ,lehčí, lomivější ale vybral jsem si asi tak někde na 70% maxima ceny.
Ale nelituju. Skla i obroučky mám už asi 4-5let a jsou to moje jediné brýle na všechno. Sundávám je jen na spaní. Jsou lehoučké a multifokály si nemohu vynachválit i když je nutno si na počátku zvykat na určité zkreslení a menší zorný úhel. Ale nemuset furt sundávat, nandávat a měnit brýle podle vzdálenosti považuju za velkou výhodu. Musí se jen víc naklápět a natáčet hlava podle toho, jak daleko a v kterém směru je předmět zájmu. Nestačí jen koulet očima.