Sháním návod k Tesla 910TV

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Jenys
Kontaktovat uživatele:

Sháním návod k Tesla 910TV

#1 Příspěvek od Jenys »

Zdravím, nemůžu k tomuto radio TV přijímači najít nějaké informace, návod na používání. Hledal jsem i zde, ale nějak se mi nedaří. Jde mi o zadní konektor zřejmě je to Jack 3,5, je to podle popisu antení a AV vstup. Ale jaký typ konektroru Jack to je? Tipnul bych, že asi stereo, ale jak je zapojený? Nezná prosím někdo jaké je to zapojení. Dobré by bylo schéma či aspoň návod na obsluhu.
Velice děkuji za případné informace.
Přílohy
Tesla 910TV.jpg
(4.58 KiB) Staženo 14 x
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

Sice jsi to fotil "z ponorky a ještě k tomu byla kalná voda" :cry: (foto asi není tvoje), ale je zřejmé, že tohleto "kolem TESLY ani nešlo".
Bude to typický "rákosnický šunt".

Konektory Jack3,5mono se používaly jako anténní vstup (Antena IN). "Přední čudl" (kulička) - živý; zadní část (tělísko) - GND.
Konektor Jack3,5stereo by mohl být použitý jako AV vstup - tipuju: "přední čudl" (kulička) - VIDEO; "proužek" - AUDIO (mono) a zadní část (tělísko) je GND.
Taky by to ale mohl být Jack3,5 4pol - potom by asi bylo pořadí: "přední čudl" (kulička) - VIDEO; "1. proužek" - AUDIO L; "2. proužek" - AUDIO R a zadní část (tělísko) je GND.

Je tu někde vlákno o malém portable LCD tvp a jeho propojení (přes AV vstup) se sat. receiverem - pohledej! :roll:
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jenys »

Díky za odpověď. Není to mé foto, ten ponorkový pohled je jen v tomto okně, páč to má málo kB a je to zvětšené :lol: Musím to donést domů, abych mohl pátrat. Zatím se mi to nechce rozebírat kvůli konektoru, tak jsem dal dotaz,kdyby to někdo znal. Jasně. že budu pátrat, jen co mi to dovolí čas.
No také mi to na Teslu přišlo divné, asi plagiát, či co.

Dám sem své foto z mobilu, je to bez blesku.
Přílohy
20160520_091341.jpg
(126.52 KiB) Staženo 2 x
20160520_091320.jpg
(140.08 KiB) Staženo 20 x
20160520_091301.jpg
(93.06 KiB) Staženo 8 x
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Co jsem kdysi dával do kamionu jiné TV, tak ty měly dva Jacky (tak jak píše Honza). Ale tady mě napadá, že by TV EXT ANT IN mohlo znamenat "Vstup TV externí antény". Už jen proto, že jsou tam vstupy pro obraz a zvuk na těch Cinch.
Nejlepší by bylo odšroubovat zadní kryt, pokud k tomuto konektoru vede jen jeden stíněný káblík, tak to bude fakt jen na anténu (jeho druhý konec povede na KV= tuner).
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Ak nemas kablovku, tak na tom nic nechytis. Jedine pripojit set-top box (alebo nejaky maly zabudovat dovnutra).
kokun

#6 Příspěvek od kokun »

No tak z tvého fota (20160520_091320.jpg) - pohled na zadní stěnu je to snad jasné, nebo ne?
Konektor TV EXT ANT IN je na stopro vstup pro ext. anténu. A Jack bude mono - jak píšu výše.
A AV vstupy jsou jasné taky - levý (bílý) Cinch je AUDIO-IN (mono) a ten pravý (žlutý) je VIDEO-IN (CVBS).
A pro připojení ext. (klasické) antény potřebuješ jen tuto redukci - viz snímek.

Z tvého popisu jsem nějak pochopil, že tam máš Jacky dva a nevíš jejich zapojení - tady není nic k nepochopení. :wink:
Přílohy
redukce-jack-3-5-mono-tv-zdirka-obrazek-1.jpg
Redukce pro ext. anténu
(28.09 KiB) Zatím ještě nestaženo
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jenys »

Díky za reakce, jsem slepej jak patrona :smash: nějak jsem se koukal blbě, zaměřil se jen na ten Jack a cynche ignoroval, achjo. No to je úpně jasné, holt pod svícnem bývá tma. Tak to asi bude známka toho, že už mám jít radši domů, už nevidím :roll:

Děkuji všem zúčastněným a přeji hezký víkend.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“