Hledám, sháním stomatologa

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

termit256 píše:Kdyz si pojistis auto, spoluucast te nijak neprekvapi, tak proc u tohohle jo?
Dat za navstevu doktora cenu jednoho piva je opravdu strasna tragedie.

Když si pojistím auto, tak nejsem blbej a tu spoluúčast si zvolím a podle toho platím. Za návštěvu doktora nemám problém dát i dvě piva, ale o co jde? Jde o to, že je to dost primitivní důvod jak si vydělávat dvakrát za to samé. To jako předtím ti doktoři umírali hladem? A když si zaplatíš, tak máš lepší péči a doktoři se o tebe perou? Nebuď naivní, situaci ve zdravotnictví mám z první ruky, o tom se ti ani nezdá. Ještě tady začni litovat naše poslance, že jim už dlouho nezvedli platy. :wink:
mojza

#17 Příspěvek od mojza »

Ahoj, je fakt, že sehnat zubaře v SM kraji je problém. Inzerátů na Sirotu je u nás dost, kdoví podle čeho si klientelu vybírá..? Protože jsem v Praze dělal, tak mám zubaře ještě tam. Při návštěvě 19.5. jsem se dozvěděl, že zubařů je v Praze podle něho nadbytek a je schopen přibrat další pacoše. Způsobeno je to tím, že noví vystudovaní zubaři pokud neodejdou do zahraničí tak chtějí zůstat v Praze, kde je jasná vyšší kupní síla, tudíž i vyšší konkurence, nebo mít praxi v Jižních Čechách (tam zas jezdí si opravovat zuby bonitní Rakušáci) a neordinovat na vesnici za málo peněz či husu. Vždy jde jen o peníze...
konosuke

#18 Příspěvek od konosuke »

znám MUDr.Sirotu staršího, je to náš kožní a ten zubní údajně jeho syn, má ordinovat od 1.6.2016 tak určitá šance tu je, možná čerstvý absolvent medíny, to nevím nicméně nemám moc na vybranou
máte děcka ? motivujte je ke studiu lékařství, tahle profese se neztratí v žádném systému
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Habesan »

To se myslelo i o jiných profesích...

Já zubaře mám, ale dojíždění (vlakem) by pro tebe asi bylo nepraktické.
Možná bys měl už teď poprosit MUDr. Sirotu staršího o přímluvu u syna.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
konosuke

#20 Příspěvek od konosuke »

no pokud si bude vybírat (a může) movitou, majetnější, vysokopříjmovou klientelu tak ahojky, vyletím z čekárny jak namydlený blesk ale, nepředbíhejme události, jednou stejně na pozice nastoupí lékaři - humanoidní kyborgové (něco na způsob androida Ashe) akorát já se toho už nedožiju
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“