Po výměně skla - jiné úvodní logo a telefon nenajede HW G300
Moderátor: Moderátoři
Po výměně skla - jiné úvodní logo a telefon nenajede HW G300
na svém tel. HUAWEI Ascend G300 (U8815) jsem si již po několikáté měnil dotykové sklo. Tentokrát však po zapnutí telefonu vidím místo obvyklého loga HUAWEI logo android a telefon jakoby bootuje (logo android je "animované") ale ani po čtvrthodině nenabootuje. Kde může být problém? Jak telefon rozjet?
Zkusil jsem telefon ještě jednou rozebrat a pečlivě složit, nepomohlo to.
Díky za věcné rady
Robin
Dříve, když mi telefon fungoval to bylo takhle: nejprve obrázek HUAWEI pak bootovací animace HUAWEI Ascend.
Tlačítka vypadají funkčně, většinu přiléhajících plastů jsem tam zatím nedal.
Díky
- Přílohy
-
display2.jpg- Tohle je tam pak stále...
- (71.95 KiB) Staženo 174 x
-
display1.jpg- prvních 10sec.
- (67.22 KiB) Staženo 195 x
Zkus ten dotykáč odpojit a zapnout to bez něho. Ač to není moc pravděpodobné, tak v něm může být zkrat a zablokuje ti PMU při startu.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
E: je přístupná, je tam návod, licenční ujednání... (v pdf) a nějaké windows drivery.
F: a G: přístupné nejsou - "vložte disk do jednotky F:/G:" Měla by to být vnitřní pamět telefonu a MicroSSD.
Když byl telefon funkční bylo potřeba nejprve na displeji telefonu odklepnout - něco jako "aktivovat USB mass storage" abych se na F: a G: dostal. Jenže telefon teď výzvu nezobrazí - je tam stále ten nápis Android.