Založaní PAYPAL účtu, nákup
Moderátor: Moderátoři
Založaní PAYPAL účtu, nákup
Odděleno od tohoto. Killroy.
No já jsem bankovně nepolíbený a tak jsem vzal občanku a kartu od účtu a šel jsem do své banky . Byl tam takový mlaďoch přes dvacet a neměli tam dopoledne do čeho píchnout .
Tak jsem k němu přisedl a řekl , že chci pay . No a on otevřel svůj poč a připojil se na službu . Nadiktoval jsem mu všechny nacionále a on to poslal . Pochopitelně potřeboval přitom i PIN ke kartě , říkal , že ho nechce vědět , na to jsem namítl , že potom vím , kdo mne okrad . No a tak jsem mu dal PIN i musel vědět přihlašovací heslo . Ale s těmito údaji mi účet zařídil . No a dnes mám účet na E-bay i v pay . No a jsem na ebay automaticky , neodhlašuji se , takže jen zadám ebay a vyberu zboží , zadám platit a potom zadám heslo na pay a tím mám za cca 20 sec nakoupeno . Již jsem na obou zapomněl i heslo , ale je důležité napsat záchranné slovo . Já mám jméno psa , když jsem byl kluk . Takže u obou mám heslo několikrát jiné . Jde to i bez znalosti angličtiny , to vyzkoušíš a odpozoruješ . Za tři roky se mi ztratila jediná zásilka . Ale několikrát jsem poštu u nás vypral , jednou mi strčili obálku se zbožím čistě do plotu . To mne nadzvedli ... Jinak jen spokojenost . Nyní čekám regulační spínače pro 230 vrtačku za 70,-Kč , zde se prodávají za šest stovek ....
No jen z legrace . Dělám sem občas obrázkové navedení . Jelikož jsem to zapomněl , tak jsem postupoval reálně a tak mi vzniknul paralení účet na Ebayi . No něde to mám , tak to zkusím upnout , ale myslím si , že jsem to sem již dával ... No cementóza ...
Pokud ho po tobe typek chtel, zmen si ho.
Jinak souhlas, nakupy jsou mnohem jednodussi a rychlejsi nez napr nakup v eshopu. V podstate se jen parkrat kliknes na OK a pripadne zadas hesla.
- Přílohy
-
5 nov reg otevření z e-mailu.JPG- (43.36 KiB) Staženo 83 x
-
4 nov reg e-mail.JPG- (85.19 KiB) Staženo 89 x
-
3 nov reg jméno.JPG- (46.14 KiB) Staženo 93 x
-
2 nov reg vyplnění.JPG- (61.98 KiB) Staženo 83 x
-
1 nov reg.JPG- (49.84 KiB) Staženo 94 x
- Přílohy