Jak se vám líbí úprava Seznamu?
Moderátor: Moderátoři
Jak se vám líbí úprava Seznamu?
- serviceman
Mě by ty reklamy až tak nevadily (dokáži se na ně nedívat), ale u starších strojů sežerou tolik výkonu, že se brouzdání na netu stává problémem (člověk si vzpomene, jaké to bylo, když byl internet jen přes telef. linku a modem). Například centrum.cz je fakt otřesný.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
Edit: Tak se mi ta hláška objevila taky - zřejmě je už moc "adblokařů"
kdyby se aspoň data za ty nesmyslný 🤐 nabídky na kraviny, který nepotřebuju nezapočítávaly do FUPu... A ještě to musí být "hejbací"
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Michal22 píše:No ale na íděsu (iDnes) mají novinku- buď si vypneš AdBlock, nebo otravují a stránka se zobrazí zatmavněná.
Asi jak u koho, mě se zobrazuje stále krásně čistá, bez reklam a bez upozornění.
Je to ale kombinace ABP a Ghostery a navíc si píšu filtry vlastní, blokuju hlavně scripty. Má to malinkou chybu, nefungují mi pak galerie obrázků, ale ono stejně není většinou o co stát, a když už náhodou, tak v galerii na chvíli ABP vypnu a po prohlídnutí opět zapínám.
- Přílohy
-
id.gif- iDNES bez reklam
- (91.52 KiB) Staženo 89 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Někde a někdy se to musí zlomit, u mě se to zatím láme tak, že ty stránky prostě ignoruju.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- serviceman