Oddělená OT debata o OKD
Moderátor: Moderátoři
Edit- tak asi ne kratší dobu, ale míň peněz: http://dumfinanci.cz/clanky/5027-ukonce ... stnanosti/
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Takový fóry nebyly ani v Dikobrazu...EKKAR píše:http://zpravy.aktualne.cz/ ... manažeři chodí na brigády ?????
já sám už byl dvakrát," uvedl Pavel
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Odborářskej zaměstnanec je sice chráněnej, ale pracovní zákoník platí stejný. Pokud zaměstnavatel přestane vyplácet mzdu, je to důvod k výpovědi za strany zaměstnance a na ÚP dostane plnou podporu stejně jako by dostal výpověď. Nárok na odstupné má vždycky podle odpracovaných let.
Prostě doteď byli všichni v klidu, problémy ostatních lidí v republice je nazajímal a teď se mají všichni kolem nich zbláznit. Přitom mají zásobu prachů a mohou za prací jezdit kamkoliv, jen nebýt pohodlný.
Jak může firma krachovat a přitom si manažeři vyplácet milionové odměny?
Nedávno si mě pozvali na choroby z povolání ohledně zaprášených plic a doktor mi říkal že mám na plicích silikózu jenže mi je přes 40 let tak už spadám do jiné kategorie že to mám pro danou kategorii ještě málo zaprášené ale kdybych měl pod čtyřicet tak bych dostal rentu.
Jenže to by asi taky nebyla výhra,do teď renty vyplácelo OKD ale OKD teď nemá peníze takto musí vyplácet pojišťovna Kooperativa u které to měla OKD pojištěno.Jenže to je obrovský balík peněz (miliarda ročně se vyplácí na rentách) tak jsem zvědavý jak to pojišťovna bude řešit.
Další věc proč nám vláda schválila těch 8000 měsíčně je to že strany dostávaly obrovské dary od Bakaly a další příspěvky pro volební kampaně.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
proto mazák Babiš navštívil region, je si vědom rizika že zde u nás tiká časovaná bomba sociálních nepokojů, všichni diktátoři světa (Nero, Kaligula, Stalin, Pol Pot, Pinochet, Mao...) měli panickou hrůzu z jediného: nespokojeného hladového davu proti kterému není síly, obrany a co víc ! nasratý žoldáci se mohou přidat na jeho stranu a pak se dějou věci...