serviceman píše:Bez povoleného scriptu na iDnes nic neotravuje a všechno chodí.
Kde v ADB povoluješ ten script. Já přidával nové pravidla do ADB, ale generují stále nové názvy těch oken, takže to není moc účinné. Dík.
Moderátor: Moderátoři
Pod ten článek z linku nejde než se podepsat. Jak í-HNUS, tak í-DĚS si nic jinýho než tvrdě a nesilom.rdně Adblockovat nezasloužej, skákací reklamy už je na nich víc než sdělujícího obsahu.Artaban001 píše:http://www.justit.cz/wordpress/2016/06/02/cesti-vydavatele-vyhlasili-valku-blokatorum-inzerce-svedci-to-o-tom-ze-stale-nic-nepochopili/
Víte, nejhorší na tom třeba je, že když jdete bez AD-blocku na youtube, tak vám tam kolikrát vleze ten 🤐 negr, a začne na vás vyřvávat v souvislosti s jednou nejmenovanou značkou na deodoranty. Toho negra musíte nechat vyřvat, protože nejde přeskočit. protože se tahle reklama načítá v HD, tak vás připraví o dost podstatnou část FUPu, pokud má někdo nízký tarif. Kdy se tohle začne řešit?
...
Pro potencionální spory o rasizmus: Vadí mi provedení ty reklamy a vadilo by mi to pokaždý, je jedno, kdo by tam vyřvával (jestli eskymák, černoch, nebo cigán)