Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
ZdenekHQ píše:Netopýr je lepší než televize. Po vylovení a usušení v dřevníku opět odletěl.
Nešahat! Kluci speleologický mě jednou vzali na počítání netopejrů do Vápennýho Podola a varovali mě. Člověk jim neuškodí ale opačně, no občas mívají dost zajímavý choroby...
Vím. Všechno tohle řeším "bezkontaktně". Z principu je to i přenašeč vztekliny.
Taková veverka, když jsem jí zachránil život, tak mě odměnila tím, že mě podrápala ruku (použila mě jako strom) a ještě mě poprskala.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A snad ještě malý dodatek - tyhle divoce žijící zvířata neumí projevit vděk, jak by neznalý "zachránce" čekal - naopak ještě ve stresu na svého zachránce dokážou zaútočit. Kdo tohle neví či nechápe, neměl by raději podobné věci ani dělat... Ono to v televizi vypadá hezky, ale praxe je jiná.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]