Sony Recording Walkman WM-R2
Moderátor: Moderátoři
Sony Recording Walkman WM-R2
1. Uvolnene mikrofony - hrkaju - neviem, ako ich rozobrat, aby som nieco nezlomil. Blok mikrofonov mam odmontovany, ale dalej neviem, co s tym.
2. Prasknute plastove ozubenie na kovovom koliesku - vraj bezna zavada - zatial nebudem riesit, moze to aj s nou fungovat bez problemov.
3. Roztecena gumicka pohonu. Nasiel som fotku, ako ma byt osadena, ale je tam velmi zly pristup - to bude radost cistit ten mazlavy sajrajt. Nejake meranie rozmerov nevyzera realne - neviete, co tam patri?
- Přílohy
-
sony_wm-r2_belt.jpg- (24.37 KiB) Staženo 201 x
Mikrofony boli ulozene v penovej hmote, ktora sa za tie roky zmenila na prach. Odstranil som jej zvysky a z nejakej inej penovej hmoty vystrihol kvader vhodnych rozmerov. Nasledne do neho spajkovackou vypalil otvor na mikrofon a privod k nemu. Tym vznikol novy penovy uchyt, do ktoreho som mikrofon nalepil Chemoprenom (dufam, ze tu hmotu nerozlepta - rychlu skusku prezila).
Teraz vycistit tu mechaniku od zvyskov gumicky a skusit tam nejaku napasovat...
Ocistil som ten sajrajt (pomohol izopropanol) a dal som tam gumicku GA158, co som nasiel (44 x 1 x 1mm).
To prasknute ozubenie (je tam medzera na dva zuby) robi obcas problemy - pri prepinani medzi pretacanim a play sa niekedy mechanika zablokuje. A asi to sposobuje aj obcasne kolisanie rychlosti - ale nebudem to riesit, walkman sa nebude bezne pouzivat.